Ο λόγος της συνάντησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Μπεργκ

15:50 2/8/2015 - Πηγή: KoolNews

Ё́ȇ́Ɋϓ-̐щƠ( Бϊщ́ԉʁ ) ( ICONPRESS/͉ʏӠ̇ԓϕсӠ) ̐őÊ

Ο Παναθηναϊκός αποκάλυψε τον λόγο που θα έχουν συνάντηση με την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ στο Βέλγιο, η οποία δεν αφορά κάποια πρόταση για τον Σουηδό, αλλά για τη συνεργασία με την ΠΑΕ που έχει το γραφείο όπου ανήκει ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού...

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Μπεργκ φιλοξενείται

στα Διεθνή ΜΜΕ, με φημολογούμενες προτάσεις κυρίως από την Ιταλία και η συνάντηση που πρόκειται να γίνει με την πλευρά του Σουηδού την Τρίτη στο Βέλγιο φουντώνει ακόμη περισσότερο τα μετεγγραφικά σενάρια, με τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίζει πως το, εν λόγω, ραντεβού δεν θα γίνει για να συζητηθεί κάποια πρόταση για τον πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, οι «πράσινοι» ουδέποτε έβαλαν πωλητήριο στον Μπεργκ και θα ήταν παράλογο να πουλήσουν τον πρώτο σκόρερ τους και πολύ περισσότερο δεν θα τον πουλούσαν αν δεν ερχόταν κάποια πολύ ικανοποιητική πρόταση και να μιλάμε με αριθμούς, η ικανοποιητική πρόταση αφορά τα 10 εκατ ευρώ. Ωστόσο, όμως, το θέμα της συνάντησης δεν θα είναι η πώληση του Σουηδού.

Ο λόγος της συζήτησης θα είναι η συνεργασία που έχει το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό και παρόντες στη συνάντηση θα είναι οι: Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Γιάννης Αλαφούζος και Αθηνά Μπαλωμένου.

The post Ο λόγος της συνάντησης του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Μπεργκ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα