Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «μεγαλώνει» – Πιο αρρενωπός από ποτέ στη νέα του φωτογράφιση [εικόνες]

Επιχειρηματικό μυαλό αποδεικνύεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στα 30 του χρόνια μοιάζει να… προνοεί για το μέλλον και φροντίζει να γεμίζει με εκατομμύρια τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Μετά από «χρυσά» συμβόλαια και διαφημίσεις εκατομμυρίων, ο διεθνούς φήμης άσσος της Ρεάλ λανσάρει τη δική του σειρά ρούχων και υποδυμάτων «CR7» με τον ίδιο να ποζάρει πιο αρρενωπός από ποτέ στο φακό. Πρόκειται για τη δεύτερη καμπάνια της συλλογής του, με τον ίδιο να εντυπωσιάζει ως ο απόλυτος gentleman

(παρά τις διόλου κολακευτικές φήμες που τον συνοδεύουν τα τελευταία χρόνια) και να κερδίζει το στοίχημα.

«Αυτή τη φορά έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το εγχείρημά μου, μιας και είναι η δεύτερη κολεξιόν μου. Εμπλέκομαι άμεσα στη διαδικασία παραγωγής, καθώς θέλω να είμαι σίγουρος πως τα κομμάτια αντιπροσωπεύουν το δικό μου, προσωπικό στυλ και δε φέρουν απλά το όνομά μου», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει μπάλα με τα εσώρουχα για τα… λεφτά [εικόνες]

Η συλλογή υποδημάτων CR7 Footwear by Cristiano Ronaldο ακολούθησε την περσινή συλλογή εσωρούχων που προκάλεσε αίσθηση και… πολλά χαμόγελα στις θαυμάστριες του Ρονάλντο, καθώς για τις ανάγκες του πρόμο, τότε είχε φωτογραφηθεί μένω με… εσώρουχο!

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «μεγαλώνει» – Πιο αρρενωπός από ποτέ στη νέα του φωτογράφιση [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα