Με όπλο πήγε να επιτεθεί ο Καιάδας της Χρυσής Αυγής στον Καμίνη [βίντεο]

11:34 2/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από μέλος της Χρυσής Αυγής κατήγγειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας πως, όπως του είπαν, επρόκειτο για τον βουλευτή Γ. Γερμενή.

Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Καμίνης δήλωσε ότι ο βουλευτής «μπήκε λάθρα στο φρουραρχείο», όπου γινόταν διανομή αγαθών από τον δήμο Αθηναίων σε απόρους, και προσπάθησε να τον χτυπήσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής δεν τα κατάφερε και

χτύπησε ένα 12χρονο κοριτσάκι.

«Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι η γλώσσα της βίας», τόνισε ο κ. Καμίνης και επανέλαβε ότι «η γλώσσα του τσαμπουκά δεν περνάει».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί δεν επετράπη το προγραμματισμένο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα παρά τις προσπάθειες του κόμματος που εμποδίστηκαν από την αστυνομία, η οποία προχώρησε και σε περιορισμένη χρήση χημικών.

«Η πόλη είναι όρθια. Υπάρχει δημοτική αρχή που αποφασίζει πώς θα διαθέτει τον κάθε χώρο», ανέφερε ο κ. Καμίνης και έκανε εκ νέου λόγο για «σόου» και «θέατρο» από μέρους της Χρυσής Αυγής.

«Όταν κάνεις φιλανθρωπία δεν το διατυμπανίζεις. Προς τι το σόου; Προς τι ο φαρισαϊσμός; H πείνα έχει διαβατήριο; Έχει εθνικότητα;», διερωτήθηκε, σχολιάζοντας τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή μόνο σε Έλληνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα