Ο Γιάννης Σπαλιάρας απειλεί την πρώην του, Τάμτα Μαστοράκη: «Θα σε ξεφτιλίσω στο Facebook» [βίντεο]

Και να θέλουμε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον Γιάννη Σπαλιάρα και… τις γυναίκες του, το μοντέλο και ηθοποιός δε μας αφήνει. Μία μόλις ημέρα μετά τις δηλώσεις της πρώην συντρόφου του, Τάμτας Μαστοράκη, η οποία τον χαρακτήρισε «μουρντάρη» και παραδέχτηκε πως «παίζει το μάτι του», ο Mr. Γόης απειλεί πως… θα την «ξεφτιλίσει» στο Facebook!

Φυσικά, η είδηση αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από την εκπομπή «Με το Καλημέρα» και τη Χριστίνα Λαμπίρη, με την Κλεοπάτρα Πατλάκη να δηλώνει εξοργισμένη πως ο Σπαλιάρας

καλά θα κάνει να… ηρεμήσει.

Διαβάστε ακόμα: H πρώην του Σπαλιάρα, Τάμτα Μαστοράκη, για τις… 4.000: «Παίζει το μάτι του, ο Γιάννης δε θέλει δέσμευση» [βίντεο]

Όλα τα μέλη του πάνελ της εκπομπής πάντως έριξαν τα πυρά τους στον προκλητικό Γιάννη, με την ίδια τη Χριστίνα Λαμπίρη να λέει ειρωνικά πως μόνο ο Σπαλιάρας έχει το δικαίωμα να μιλάει για τις πρώην του, ενώ εκείνες καλά θα κάνουν να σωπάσουν!

Δείτε το βίντεο και… τα συμπεράσματα δικά σας.

The post Ο Γιάννης Σπαλιάρας απειλεί την πρώην του, Τάμτα Μαστοράκη: «Θα σε ξεφτιλίσω στο Facebook» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα