Ο φαρμακοποιός που πέταξε νερό με χλωρίνη σε σκύλο «ξεσπά»: Δεχόμαστε απειλητικά τηλεφωνήματα και στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης

12:42 6/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Μετά την εμφάνιση του εξοργιστικού βίντεο που παρουσιάζει έναν άντρα να ρίχνει έναν κουβά νερό με χλωρίνη σε αδέσποτο σκύλο που είχε την ατυχία να κοιμάται έξω από το φαρμακείο του, το διαδίκτυο έδειξε για ακόμα μια φορά την τεράστια δύναμή του, αναγκάζοντας τον επιχειρηματία να βγει και να μιλήσει για την πράξη του.

Την ώρα που Facebook και Twitter

είχαν γεμίσει με υλικό του εν λόγω βίντεο και τα στοιχεία του δράστη κοινοποιούνταν από λογαριασμό σε λογαριασμό, ο ίδιος αποφάσισε να βγει και να μιλήσει για το περιστατικό, το οποίο όπως αναφέρει ο ίδιος έλαβε χώρα το περσινό καλοκαίρι και να υποστηρίξει τον εαυτό του λέγοντας πως ο κουβάς δεν περιείχε χλωρίνη παρά μόνο νερό.

Μιλώντας στο protoplano.gr ο φαρμακοποιός δηλώνει:

«Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σκυλί ερχόταν καθημερινά, γιατί ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα θηλυκό. Κοιμόταν μπροστά στο φαρμακείο, στα σκαλοπάτια και αρκετοί πελάτες μου διαμαρτύρονταν ότι τους ενοχλούσε η παρουσία του, αν και ήταν ήμερο. Προσπάθησα να τον απομακρύνω, αλλά ήταν επίμονος. Κάποια στιγμή τον μπουγέλωσα με ένα κουβά νερό, ενώ και η γυναίκα μου του έριξε ένα ποτήρι νερό. Στο διαδίκτυο είδα ότι γράφουν πως του ρίξαμε καυτό καφέ και χλωρίνη. Αν είναι δυνατόν! Καλοκαίρι ήταν και τον έβρεξα… Σίγουρα έχω μετανιώσει και αν διέπραξα αδίκημα ζητώ να τιμωρηθώ, αλλά για τον κουβά με νερό, όχι για χλωρίνη και άλλα τέτοια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Φαίνεται ωστόσο πως ο κόσμος δεν… πείθεται για την αθωότητα του φαρμακοποιού, καθώς οι πολίτες πλησιάζουν αγανακτισμένοι το φαρμακείο και του ζητούν το λόγο για την πράξη του. Οι πελάτες είναι εξαφανισμένοι, ενώ τα απειλητικά τηλεφωνήματα δίνουν και παίρνουν.

«Δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε όλο το βράδυ. Στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης. Σίγουρα έκανα λάθος, αλλά δεν έκανα και έγκλημα…», υποστηρίζει τονίζοντας πως σκοπεύει να καταβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Από τη μεριά του, το φιλοζωικό σωματείο «Η ΑΓΑΠΗ», επικοινώνησε με το αστυνομικό τμήμα Πολίχνης όπου ενημερώθηκε πως θα γίνει αυτεπάγγελτη μήνυση κατά του φαρμακοποιού, μόνο εάν δώσει κατάθεση κάποιος μάρτυρας. Η συνέχεια φυσικά, είναι αναπόφευκτη καθώς το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια της εισαγγελέως.

The post Ο φαρμακοποιός που πέταξε νερό με χλωρίνη σε σκύλο «ξεσπά»: Δεχόμαστε απειλητικά τηλεφωνήματα και στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα