Ο Χάρι Πότερ και η παρέα του σας περιμένουν! Είστε έτοιμοι για δείπνο στη Μεγάλη Τραπεζαρία του Χόγκουαρτς;

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα, οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν την ευκαιρία να… δειπνήσουν στην τραπεζαρία γνωστή ως «Great Hall» της Σχολής Μαγείας «Χόγκουορτς» και νιώσουν για λίγο πρωταγωνιστές της ιστορίας που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες και τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Warner Bros Studio Tour στο Λονδίνο παραθέτει δείπνο στην αίθουσα που απολαύσαμε

στο «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» για μόλις… 310 ευρώ! Στην τιμή περιλαμβάνεται μενού δύο πιάτων με καναπεδάκια, βουτυρομπύρα και επιδόρπιο, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για τους χορτοφάγους!

Το tour και το δείπνο αφορά σε θαυμαστές άνω των 18 ετών, ενώ όσοι αποφασίσουν να διαθέσουν αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό θα καθίσουν σε τραπέζια των 10 να απολαύσουν το κυριολεκτικά μαγικό τους δείπνο.

Μετά το δείπνο, θα γίνει ξενάγηση στα σκηνικά των ταινιών, όπως στο κοινόχρηστο δωμάτιο των Γκρίφιντορ και την κουζίνα των Ουέσλις που είναι διακοσμημένα για χειμώνα. Επιπλέον, θα γευθούν εορταστικό επιδόρπιο στην πλατφόρμα 9 και 3/4, δίπλα στο αυθεντικό Hogwarts Express, με τις εκπλήξεις να μην έχουν τέλος.

Διαβάστε ακόμα: Ξεναγηθείτε στη μινιατούρα του Χριστουγεννιάτικου Χόγκουαρτς [εικόνες]

Λοιπόν, είστε έτοιμοι για Λονδίνο; Αν ναι, θα πρέπει να ελπίζετε σε ακύρωση της τελευταίας στιγμής κάποιου άλλου –πιο γρήγορου- ενδιαφερομένου, καθώς τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί!

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες στο wbstudiotour.co.uk

The post Ο Χάρι Πότερ και η παρέα του σας περιμένουν! Είστε έτοιμοι για δείπνο στη Μεγάλη Τραπεζαρία του Χόγκουαρτς; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα