Ο Μπόατενγκ γκρέμισε το φρούριο του Χαρτ, Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 – Βίντεο τα γκολ

H Μπάγερν Μονάχου πίεσε από το πρώτο λεπτό την εστία του Χαρτ, ο Άγγλος έβγαζε τα... απίστευτα, ωστόσο στο 89' το φρούριο του διεθνή Βρετανού πορτιέρο έπεσε, καταιγιστική η «ελληνική» Ρόμα στο Ολύμπικο, όλα τα ματς της σημερινής αγωνιστικής ημέρας...

Επιμέλεια: Θάνος Δημάτσας

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι

Οι «Βαυαροί» άσκησαν ασφυκτική πίεση στην άμυνα της Σίτι με τον Χαρτ να πραγματοποιεί εξαιρετικές αποκρούσεις και να κρατάει το μηδέν. Η Μπάγερν έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες, που μόνο από τον ίδιο τους τον εαυτό θα μπορούσαν να νικηθούν, ωστόσο ο Ζερόμ

Μπόατενγκ στο 89' με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Χαρτ και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπενατιά, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Αλάμπα, Τόμας Μίλερ, Γκέτσε, Λεβαντόβσκι.

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Νασρί, Νταβτίντ Σίλβα, Τζέκο.

Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Ρόμα των τριών Ελλήνων, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε στην πρεμιέρα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, Ιτούρμπε, άνοιξε το σκορ στο 7° λεπτό και ακολούθησαν δύο γκολ του Ζερβίνιο στο 10' και στο 31', ενώ ενδιάμεσα είχε σκοράρει και ο Μαϊκόν στο 20'. Το 5-0 έκανε ο Ιγκνασέβιτς στο στο 50'. Οι Ρώσοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να βάλουν το γκολ της τιμής με τον Μούσα στο 82'.

Οι συνθέσεις:

Ρόμα: Ντε Σάντις, Μάικον, Αστόρι, Μανωλάς, Τοροσίδης, Σεϊντού Κεϊτά, Πιάνιτς, Ναϊνγκολάν, Ζερβινιό, Ιτούρμπε, Τότι.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Μάριο Φερνάντες, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ναμπαμπκίν, Νάτχο, Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Τόσιτς, Μούσα, Ντουμπιά.

Μπαρτσελόνα - ΑΠΟΕΛ

Ο κυπριακός σύλλογος κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Μπαρτσελόνα και αν ήταν λίγο πιο τυχερός και συγκεντρωμένος θα έφευγε με τον βαθμό από τον «Καμπ Νου». Η φάση στο 28' με το γκολ του Ζεράρδ Πικέ χωρίζει τις δύο ομάδες από την αναμέτρηση στην Βαρκελώνη.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Σαμπέρ, Τσάβι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ελ Χανταντί, Νεϊμάρ, Μέσι.

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Καρλάο, Ζοάο Γκιλιέρμε, Αντωνιάδης, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Τιάγκο Γκόμες, Αλωνεύτης, Ντε Βινσέντι, Σέρινταν.

Άγιαξ - Παρί Σεντ Ζερμέν

Ο «Αίαντας» κατάφερε να σώσει την...παρτίδα καθώς απέσπασε την ισοπαλία στην Αρένα του Άμστερνταμ, από το φαβορί, Παρί Σεντ Ζερμέν. Ο Έντινσον Καβάνι στο 14' άνοιξε το σκορ για τους «Παριζιάνους» και 77' ο Σένε ισοφάρισε για την ομάδα του Άγιαξ.

Οι συνθέσεις:

Άγιαξ: Σίλεσεν, Φαν Ράιν, Φέλτμαν, Μόισαντερ, Μπόιλεσεν, Φίρχεφερ, Κλάασεν, Σερέρο, Σένε, Αντρέασεν, Σίγκθορσον.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Λούκας Μόουρα, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

Πόρτο - Μπάτε Μπορίσοφ, Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σαχτάρ Ντόνεσκ

Οι «μπλε» της Πορτογαλίας διέλυσε την Μπάτε με 6-0. Χατ - τρικ έκανε ο Μπραχίμι με γκολ στο 5', στο 32' και στο 57'. Ο Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 37΄, ο Αντριάν Λόπεθ στο 61' και ο Αμπουμπακάρ στο 67' ήταν οι σκόρερ της Πόρτο. Η Μπάτε το μόνο που έκανε στο ματς ήταν να βλέπει τους «δράκους» να σκοράρουν συνεχώς. Στο άλλο του ομίλου η Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ επί της Σαχτάρ του Ντόνεσκ.

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μάρτινς Ίντι, Αλέξ Σάντρο, Καζεμίρο, Έκτορ Ερέρα, Μπραχιμί, Κουαρέσμα, Αντριάν Λόπεθ, Τζάκσον Μαρτίνες.

Μπάτε Μπορίσοφ: Τσέρνικ, Χάγκους, Πολιάκοβ, Φιλιπένκο, Μλαντένοβιτς, Λιχταρόβιτς, Ολεχνόβιτς, Βολόντκο, Γκορντέιτσουκ, Αλεκσίεβιτς, Ροντιόνοβ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ντε Μάρκος, Γουρπέγκι, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Ρίκο, Μπενιάτ, Μουνιαΐν, Ιμπάι Γκόμεθ, Αντούριθ.

Σαχτάρ Ντόνεσκ: Πιάτοβ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Μάρσιο Αζεβέδο, Φερνάντο, Στεπανένκο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Ντόουγκλας Κόστα, Τάισον, Λουίζ Αντριάνο.

Τσέλσι - Σάλκε, Μάριμπορ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε στον πάγκο τον Ντιέγκο Κόστα που στο ματς πρωταθλήματος πέτυχε τρία γκολ και και εκτός αποστολής άφησε ο Πορτογάλος τον Όσκαρ. Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ με τον Φάμπρεγας, ωστόσο στο 92' ο Χούντελαρ ισοφάρισε για την Σάλκε. Στο έτερο ματς του ομίλου η Μάριμπορ και η Σπόρτινγκ, μοιράστηκαν τους βαθμούς, με το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Μάριμπορ: Γιάσμιν Χαντάνοβιτς, Στογιάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Βίλερ, Μέρτελς, Φιλίποβιτς, Σάλαλιτς, Βρσιτς, Ιμπραΐμι, Ταβάρες.

Σπόρτινγκ: Ρούι Πατρίσιο, Σέντρικ, Μαουρίσιο, Σαρ, Ζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Μαρτίνς, Αντριέν Σίλβα, Νανί, Καρίγιο, Σλιμανί.

Τσέλσι: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Ραμίρες, Αζάρ, Ουίλιαν, Ντρογκμπά.

Σάλκε: Φέρμαν, Χέγκερ, Αϊχάν, Νόιστεντερ, Φουχς, Αόγκο, ΚΠ Μπόατενγκ, Μάιερ, Σαμ, Ντράξλερ, Χούντελααρ.

The post Ο Μπόατενγκ γκρέμισε το φρούριο του Χαρτ, Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 – Βίντεο τα γκολ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα