Ο Μπατιστούτα ζήτησε από τον γιατρό να του κόψει τα χρυσά του πόδια [βίντεο]

O παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο αποκαλούμενος και Μπατι-γκολ μέσω συνέντευξης του αποκάλυψε το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τον οδήγησε να ζητήσει από τον ιατρό του, να του κόψει τα πόδια...

Στο παρελθόν είχε βγει στο «φως» της δημοσιότητας πως ο πρώην αστέρας της Αργεντινής, της Ίντερ, της Ρόμα και της Φιορεντίνα έπασχε από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση, κάτι που είχε διαψευσθεί κατηγορηματικά. Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του στο «TycSports», αποκάλυψε το πρόβλημα

υγείας που τον είχε καθηλώσει στο κρεβάτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα:

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο και δύο ημέρες μετά δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατουρούσα στο κρεβάτι γιατί παρότι η τουαλέτα ήταν τρία μέτρα μακριά μου, δεν μπορούσα να πάω ως εκεί. Ήμουν τόσο απελπισμένος που πήρα μια πτήση και επισκέφθηκα τον γιατρό Αβάνζι. Και του είπα: “κόψε μου τα πόδια, δεν αντέχω άλλο”. Καθόμουν και ο πόνος ήταν αφόρητος.

Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω πως ήταν, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Έβλεπα τον Πιστόριους και σκεφτόμουν πως “αυτό είναι λύση για μένα”. Ο γιατρός μου απάντησε πως δεν θα το κάνει. Του εξήγησα πως για μένα ήταν θέμα ποιότητας ζωής».

Εν τέλει, ο Μπατι-γκολ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας. Πλέον, όχι μόνο περπατάει αλλά μπορεί να τρέχει και να παίζει ποδόσφαιρο. Μάλιστα στις δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει προπονητής της Εθνικής Αργεντινής.

Δείτε το βίντεο:

Το βιογραφικό του Αργεντινού σκόρερ

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα γεννήθηκε την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου, το 1969 στη Ρεκονκίστα της Αργεντινής. Την ποδοσφαιρική του καριέρα την ξεκίνησε από τους Νιούελς Ολντ Μπόις και το πέρασμα από την Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς οδήγησε την Φιορεντίνα να την αποκτήσει.

Μια ζωή στους βιόλα

Ο Αργεντινός έμεινε στην Φιορεντίνα για εννέα χρόνια και έγινε το είδωλο της Φλωρεντίας. Φόρεσε τη φανέλα των βιόλα 269 φορές και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 168 φορές. Στη… δύση της καριέρας του αγωνίστηκε με την Ρόμα και την Ίντερ, ενώ ολοκλήρωσε τον ποδοσφαιρικό του κύκλο στο Κατάρ.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την Αργεντινή

Ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα είναι ο κορυφαίος επιθετικός της «αλμπισελέστε» καθώς είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με την φανέλα της Αργεντινής, έχοντας στο ενεργητικό του 56 γκολ. Επιπλέον έχει δώσει το παρών σε τρεις διοργανώσεις, το 1994, το 1998 και το 2002. Το 1994 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αμερικής κατετάγη τρίτος στον πίνακα των σκόρερ, το 1998 στη Γαλλία πήρε την δεύτερη θέση και το 2002, μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα.

Δείτε βίντεο με τα καλύτερα γκολ του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα:

The post Ο Μπατιστούτα ζήτησε από τον γιατρό να του κόψει τα χρυσά του πόδια [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα