Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα επιστρέφουν! «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» τώρα και έγχρωμη [βίντεο]

Ποιος δεν γέλασε με την ψυχή του, δε συγκινήθηκε και δεν έκλαψε με την ιστορία του Αντωνάκη και της Ελενίτσας Κοκοβίκου που το 1965 έγραψε τη δική της ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο;

Η επιτυχημένη παραγωγή Δαμασκηνού - Μιχαηλίδη, σε σκηνοθεσία Γεώργιου Τζαβέλλα «ζωντανεύει» εν έτει 2016 και… γίνεται έγχρωμη προς τιμήν των 100 χρόνων από τη γέννηση του Τζαβέλλα και των 50 χρόνων επιτυχίας της εταιρείας «Καραγιάννης - Καρατζόπουλος».

Η επεξεργασία έλαβε χώρα στα West wing studios,

inc. στη Φλόριντα, με την ταινία να έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στα Village Cinemas στο Μαρούσι. Πρόκειται για μια τεράστια καινοτομία που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρότερους να γνωρίσουν την ταινία-θησαυρό του ελληνικού κινηματογράφου και σε εμάς τους μεγαλύτερους, την ευχαρίστηση να παρακολουθήσουμε πιο ζωντανό από ποτέ το αγαπημένο love story που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια.

Πώς πραγματικά ήταν το σπίτι της οικογένειας Κοκοβίκου στην οδό Τριπόδων 32 και Ραγκαβά της Πλάκας; Τι φορούσαν η Μάρω Κοντού ως Ελενίτσα και ο Γιώργος Κωνσταντίνου ως Αντωνάκης και πώς έμοιαζαν οι βόλτες τους στην Πλάκα του 1965;

Αυτές και πολλές ακόμα απορίες θα μας λυθούν με την προβολή της έγχρωμης version της ταινίας «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» την οποία όλοι αξίζει να σπεύσουμε να παρακολουθήσουμε.

Πάρτε μια μικρή γεύση και ετοιμαστείτε για όσα έρχονται!

The post Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα επιστρέφουν! «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα» τώρα και έγχρωμη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα