«Ο άνθρωπος δεν θα πεθάνει στη Γη» – Έρχεται το Interstellar με τον ΜακΚόναχι [βίντεο]

Μετά το Dallas Buyers' Club, ο Μάθιου ΜακΚόναχι επιστρέφει με το Interstellar και είναι σίγουρο ότι όλοι αναμένουμε με ενδιαφέρον το πρώτο του βήμα μετά την απόλυτη καταξίωση που ήρθε μέσω της ταινίας και του True Detective.

Σε μια εποχή που το ανθρώπινο είδος έχει πέσει στην έσχατη ένδεια και έχει μετατραπεί σε ένα είδος θηρίων, με το λιμό και τον εμφύλιο να καραδοκούν σε κάθε γωνιά, η ανθρωπότητα καλείται να βρει ένα μέρος να μετοικήσει. Μια μεγάλη τρύπα

που ανοίγει είναι η ευκαιρία της. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτή η τρύπα είναι η σύνδεση της γης με το διάστημα και άλλους πλανήτες. Γι΄αυτό μια ομάδα ειδικών επιστημόνων καλείται να την εξερευνήσει και να βρει ένα μέρος για να μην εκλείψει το είδος. Ανάμεσα τους και ο Κούπερ, πατέρας δύο παιδιών, που θα κληθεί να τα αφήσει στον παππού τους για να υπηρετήσει το καθήκον.

Πρόκειται για μια φουτουριστική ταινία που σκηνοθετεί ο Κρίστοφερ Νόλαν, με τον ΜακΚόναχι ώριμο και στην καλύτερη του φάση στον κεντρικό ρόλο και με τους Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Σαστέιν, Μάικλ Κέιν και Μπιλ Άιργουιν να τον συμπληρώνουν. Στις 7 Νοεμβρίου του 2014 έχει οριστεί η επίσημη πρεμιέρα.

«Το ανθρώπινο είδος γεννήθηκε στη Γη, αλλά δεν προορίστηκε για να πεθάνει σε αυτή»

Keywords
Τυχαία Θέματα