Ο αγαπημένος μας κουβάς – Το smart bucket από το KFC ξόρκισε τις πείνες μας

14:00 7/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Είναι ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος που εκτιμά το τηγανητό κοτόπουλο!

Το smart bucket των KFC είναι ίσως μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ο κάθε καλοφαγάς, που βάζει ψηλά το νόστιμο τηγανητό κοτόπουλο, αλλά…ξέρει να παίζει και έξυπνα!

Το Smart Bucket γεννήθηκε για να πετύχει εκεί που απέτυχαν

όλοι οι άλλοι. Τα KFC σου δίνουν την επιλογή να το γεμίσεις με νόστιμα κομμάτια κοτόπουλο και να μην τα μοιραστείς ούτε με τον καλύτερο σου φίλο! Χθες το βράδυ το smart bucket ήταν ο καλύτερος φίλος του Koolnews.gr στη πρεμιέρα της νέας ταινίας 300: Rise of an Empire.

Προτού δούμε τον Θεμιστοκλή-Σάλιβαν Στέπλετον να κατεβάζει το ξίφος του στα κεφάλια των Περσών, κατεβάσαμε τα χέρια μας πάνω στα smart buckets των KFC στο The Mall, που το καθένα τίμησε τα στομάχια μας με 8 κομμάτια κοτόπουλο και διπλές πατάτες, φέρνοντας την ισορροπία στην όρεξη μας , τιμώντας το 50/50 στη παραγγελία.

Πρόκειται ίσως για μια από τις πιο οικονομικές λύσεις που έχουν να προσφέρουν τα KFC, καθότι η λουκούλλεια γευστική του λύση έχει μόλις 9.90 ευρώ και απευθύνεται σε δυνατούς παίκτες που δεν δείχνουν να διστάζουν απέναντι στις προκλήσεις. Τουλάχιστον ο διευθυντής μας Γιώργος Μιχαηλίδης, δηλώνει μέγιστος φαν του smart bucket και μάλιστα δεν διατίθεται να τον μοιραστεί με κανέναν στην ομάδα!Και τι έγινε όταν ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Κοκκόλης πήγε να αρπάξει μία φτερούγα του; Παραλίγο η «μάχη» να ξεκινήσει νωρίτερα...

Αν λοιπόν το πρόγραμμα έχει φαγητό έξω συνεπάγεται πως έχει μόνο KFC και πως οι πιο γενναίοι θα δοκιμάσουν τον πιο γευστικό κουβά με το πιο νόστιμο κοτόπουλο του κόσμου, που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο. Κατάλληλο για μασουλήματα στις εξόδους, στο σπίτι με ταινία ή και για συνοδευτικό με μια βραδιά γεμάτη Pro.

Σημασία άλλωστε έχει η γεύση. Και το smart bucket των KFC τα καταφέρνει και σε γεύση και σε ποσότητα!

Keywords
Τυχαία Θέματα