Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρολλάρει τον εαυτό του: Παίζει με δύο τρενάκια για να δείξει τι θα συμβεί αν βγει ο Τσίπρας [βίντεο]

Με αφορμή το προεκλογικό σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον μικρό Αλέξη και το τρενάκι, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να πάρει τα δικά του τρένα και να μιλήσει για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που δεν βγει κυβέρνηση η ΝΔ.

«Τώρα που φθάνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές, και με αφορμή το σποτ των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα τρενάκια ήρθαν στη μόδα και έτσι θα σας κάνω και εγώ ένα παράδειγμα με δύο τρένα. Να καταλάβουμε τι θα μας συμβεί από την Δευτέρα, αν δεν έχουμε πρώτη την Νέα Δημοκρατία με μία ψήφο διαφορά», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ στέκεται όρθιος μπροστά από ένα γραφείο.

Στη συνέχεια κατευθύνεται προς τα τρενάκια και λέει: «Αυτό εδώ, το μεγάλο, το στιβαρό τρενάκι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», ενώ το πιάνει και το κουνάει λέγοντας ταυτόχρονα: «προσέξτε τώρα, κινητέ πάνω σε ράγες με μία σταθερή ταχύτητα. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτές τις ράγες. Επειδή αυτές οι ράγες καθορίζουν το ταξίδι και την πορεία του».

Παίρνοντας ένα βλέμμα γεμάτο αποφασιστικότητα, μιας και πιστεύει αυτά που λέει, ο Άδωνις συνεχίζει: «Τι λένε αυτές οι ράγες; Ότι οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Τι λένε αυτές οι ράγες; Ότι για να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Τι λένε αυτές οι ράγες; Ότι θα βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι, όπως έχουν ήδη βοηθήσει πάρα πολύ με τα εξαιρετικά χαμηλά επιτόκια που μας έδωσαν, αν εμείς μεταρρυθμίσουμε την οικονομία μας. Τι λένε αυτές οι ράγες; Ότι το κράτος έχει συνέχεια. Και όποια επόμενη κυβέρνηση εκλεγεί από τον ελληνικό λαό την Κυριακή, δεν μπορεί να πάει στην Ευρώπη και να αμφισβητήσει την συμφωνία».

«Αυτές είναι οι ράγες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως», καταλήγει. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς «το μικρό τρενάκι που είναι η Ελλάδα αν κερδίσει την Κυριακή ο Αλέξης Τσίπρας» και ξεκινάει πάλι: «Προσέξτε τώρα τι θα γίνει. Και ο Αλέξης Τσίπρας βάζει την Ελλάδα σε κάποιες ράγες επειδή δεσμεύεται με αυτά που λέει προεκλογικά. Τι λέει; Ότι “θα πάω στην Ευρώπη, στο Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου και θα αμφισβητήσω την συμφωνία”. Ότι “Θα πάω στην Ευρώπη και θα πω πως όλα αυτά που συνιστούν τις ράγες πάνω στις οποίες κινείται το πρώτο μεγάλο τρένο, θέλω να τα ακυρώσω”».

Και με τα πολλά ο Άδωνις βγάζει το συμπέρασμα ότι τα τρένα θα κατευθύνονται το ένα προς το άλλο και θα συγκρουστούν. «Και όταν το μεγάλο συγκρουστεί το μεγάλο με το μικρό τρένο τι λέτε να γίνει; Μπουυυυυμμμμ!», λέει ο Γεωργιάδης και ρίχνει κάτω το μικρό τρενάκι που σύμφωνα με αυτόν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα.

«Και εμείς θα είμαστε μέσα σε αυτό το τρενάκι επειδή θα έχουμε αποφασίσει να εκλέξουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Και φυσικά το μεγάλο τρένο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως θα συνεχίσει την πορεία του, θα έχει κάποιες αναταράξεις και θα ξεχάσει κάποια στιγμή την ύπαρξη μας».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σηκώνει το χέρι του και ξεκινάει το κήρυγμα: «Αν οι Έλληνες υποχωρήσουν στις σειρήνες του λαϊκισμού θα εγκλωβίσουν την χώρα μας σε μία αναπόφευκτη, τεράστια περιπέτεια. Και έχουμε τρεις μέρες για να πείσουμε τους συμπολίτες μας να μην διαπράξουν αυτό το τεράστιο ιστορικό λάθος. Να μην βάλουν τον εαυτό τους στη θέση αυτού του μικρού τρένου που αφού συγκρούστηκε με το μεγάλο που λέγεται Ευρώπη, διαλύθηκε με μας όλους επιβάτες μέσα και θύματα της παράλογης πολιτικής που προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας».

«Δεν μπορώ να το κάνω πιο απλό. Δεν μπορώ να σας το δείξω πιο παραστατικά. Πιστεύω πάντως πως αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πρώτο κόμμα το βράδυ της Κυριακής, στο λόγο της ανδρικής μου τιμής, η χώρα μπαίνει σε μία απροσδιόριστη περιπέτεια από την οποία κανένας δεν μπορεί να μας πει πότε και σε ποια κατάσταση θα εξέλθουμε. Ας ελπίσουμε ο καλός Θεός της Ελλάδος θα φωτίσει τους Έλληνες, έστω και την τελευταία στιγμή».

The post Ο Άδωνις Γεωργιάδης τρολλάρει τον εαυτό του: Παίζει με δύο τρενάκια για να δείξει τι θα συμβεί αν βγει ο Τσίπρας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα