Ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη [βίντεος]

Γεμάτη ευρωπαϊκά ντέρμπι η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου με πολλά γκολ, εκπλήξεις και διασυρμούς. Ξεχώρισε η επιβλητική νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ με 5-1 με τον Λεβαντόφσκι και τον Μίλερ να κάνουν ακόμα μια φορά «όργια» στην επίθεση των Βαυαρών.

Η Άρσεναλ έδωσε διαστάσεις θριάμβου από το πρώτο εικοσάλεπτο στο θεωρητικά ντέρμπι της αγωνιστικής στην Αγγλία επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού στο διάστημα αυτό φιλοδώρησε με 3 γκολ

το τέρμα του Ντε Χέα, με το πρώτο γκολ του Σάντσες με τακουνάκι να είναι χάρμα ιδέσθαι. Στο ντέρμπι του Λίβερπουλ η ισοπαλία με 1-1 ανάμεσα σε Έβερτον και Λίβερπουλ σηματοδότησε και το τέλος του Ρότζερς από τον πάγκο των «κοκκίνων».

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης Ατλέτικο και Ρεάλ έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ευχαριστημένες αφού και οι δυο δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ακόμα ένα στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα που μια ημέρα πριν είχε ηττηθεί με 2-1 στην έδρα της Σεβίλλης.

Η Μίλαν για ακόμα μια χρονιά ξεκινάει το πρωτάθλημα με κάκιστο τρόπο και το επιβεβαίωσε στο βραδινό παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Νάπολι. Η ομάδα του Μιλάνου διασύρθηκε με 0-4 εντός έδρας με τον Μιχαίλοβιτς να καταφέρνει να έχει κάνει χειρότερο ξεκίνημα ακόμα και από τον Πίπο Ιντζάκι.

The post Ντέρμπι, ντέρμπι, ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη [βίντεος] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα