Νέο συμβόλαιο ο Ζέκα – Νέα δεδομένα για Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

Ο Ζοσέ Κάρλος Ζέκα επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ως το 2017. Τι είπε ο Πορτογάλος και ποια τα νέα δεδομένα του Γκόρντον Σίλντενφελντ με Ντιναμό Μόσχας και τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος χαφ, Ζέκα, ήταν από τους «πυρήνες» του ρόστερ της περσινής χρονιάς. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέκτεινε τη

συνεργασία του με τους Κυπελλούχους Ελλάδας ως το 2017. Το συμβόλαιο του Ίβηρα μεσοεπιθετικού δεν έληγε φέτος, αλλά του χρόνου το καλοκαίρι. Οι άνθρωποι, ωστόσο, του τριφυλλιού ήθελαν να «δεσμεύσουν» τον Ζέκα, για τρία επιπλέον χρόνια.

Ανακοίνωση και δηλώσεις του Ζέκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας», αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ.

Ο Ζοσέ Κάρλος Ζέκα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal» μίλησε για την συμφωνία του με τους Κυπελλούχους Ελλάδος και τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τίτλους, να μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού καθώς επίσης να...ανοίξει η πόρτα της Εθνικής Πορτογαλίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στους φιλάθλους μας. Η καρδιά μου έλεγε από την πρώτη στιγμή Παναθηναϊκός. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα κι έμεινα εκεί που αγαπώ. Θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να μείνω στην ιστορία του συλλόγου. Και μέσω του Παναθηναϊκού να μπορέσω να χτυπήσω την πόρτα της εθνικής Πορτογαλίας».

Νέα δεδομένα για τον «Σίφο»

Όλο αυτό το διάστημα ο ατζέντης του Κροάτη κεντρικού αμυντικού πίεζε την Ντιναμό Μόσχας για την ανανέωση του δανεισμού του Γκόρντον Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό. Μετά από όλες τις πιέσεις και το ταξίδι του μάνατζερ στην Μόσχα, η Ντιναμό προτίθεται να καθίσει, εκ νέου, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal».

Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι θέλουν να βάλουν κάποιους νέους όρους στο συμβόλαιο του δανεισμού και είναι πολύ κρίσιμη η συζήτηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τους αντίστοιχους της Ντιναμό Μόσχας.

Keywords
Τυχαία Θέματα