Νέο σενάριο-θρίλερ για το Boeing – Θα χρησιμοποιηθεί ως τρομοκρατικός «πύραυλος»

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια για την τύχη του εξαφανισμένου Boeing 777, ενώ όσο κυλούν οι μέρες κανένα δεν είναι ενθαρρυντικό για τις ζωές των 239 επιβατών του.

Οι τελευταίες έρευνες «βλέπουν» το αεροσκάφος της Malaysia Airlines να έχει πέσει θύμα αεροπειρατείας, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Εσωτερικής Ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Μάικλ ΜακΚόλ, δεν αποκλείεται

να έχει κρυφτεί κάπου για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως «πύραυλος κρουζ.

Μάλιστα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο κ. ΜακΚόλ δήλωσε ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο οι αμερικανικές αρχές ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής.

Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του:

Η μία εκδοχή είναι προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρΗ άλλη υπόθεση είναι ότι είτε προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου

«Ένα είναι σίγουρο: δεν επρόκειτο για ατύχημα. Πρόκειται για μία σκόπιμη ενέργεια και το θέμα είναι να μάθουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως «Από όσο γνωρίζω, από όλες τις πληροφορίες που έχω σε υψηλό επίπεδο, μέσω του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας, του εθνικού κέντρου καταπολέμησης της τρομοκρατίας, των υπηρεσιών Πληροφοριών, κάτι συμβαίνει με τον πιλότο».

Τέλος έκανε γνωστό πως «Όλες οι έρευνες οδηγούν στο πιλοτήριο, στον ίδιο τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη» χωρίς όμως να δώσει διευκρινίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα