Νέο deal στην αγορά: Η Fairfax αγόρασε την Praktiker Hellas – Τι θα γίνει με τους εργαζόμενους

18:24 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Την εμπιστοσύνη της στην ελληνική οικονομία αποδεικνύει έμπρακτα ο καναδικός κολοσσός της Fairfax Financial Holdings Limited ο οποίος όπως έγινε γνωστό αγόρασε την Praktiker Hellas.

Η σύμβαση υπογράφηκε χθες ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι οικονομικοί όροι της συναλλαγής. Η Praktiker Hellas αποτελεί την μεγαλύτερη

εταιρεία του Ομίλου στο εξωτερικό με τις ετήσιες πωλήσεις της να αγγίζουν τα 195 εκατομμύρια ευρώ. Η Praktiker διαθέτει 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα στα οποία απασχολούνται περίπου 1.100 εργαζόμενοι. Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα η Fairfax προτίθεται να διατηρήσει τόσο τα καταστήματα με τους εργαζομένους τους όσο βέβαια και την επωνυμία της επιχείρησης.

Αυτή πάντως δεν είναι η μόνη επενδυτική κίνηση της καναδικής Fairfax στη χώρα μας αφού η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε επενδύσεις στην Μυτιληναίος καθώς και στην Eurobank Properties ενώ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την Eurobank.

Ο κ. Prem Watsa, Chairman & CEO της Fairfax μάλιστα δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας υπό την ηγεσία του Πρωθυπουργού κ. Σαμαρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα