Νεκρός στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Σοκ προκάλεσε στο Ολυμπιακό Χωριό η είδηση ότι λίγες ώρες πριν την λαμπερή εκκίνηση των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του Τούρκος διαιτητής πυγμαχίας.

Τον 73χρονο Γκαρίπ Ερκούμκου βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του, ένας συνάδελφός του, ο οποίος και ειδοποίησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Οι πρώτες πληροφορίες από τον ιατροδικαστή λένε πως ο διαιτητής

υπέκυψε έπειτα από καρδιακή προσβολή.

Η Τελετή Έναρξης θα ξεκινήσει στις 23.00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από τηλεοπτικά δίκτυα ολόκληρου του πλανήτη. Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας αθλητών θα μπει στο λονδρέζικο στάδιο ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης (2004, 2008) του τάε κβον ντο, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Η παρέλαση των αποστολών από τις 204 χώρες που μετέχουν στη κορυφαία αθλητική διοργάνωση της τετραετίας θα αρχίσει, όπως συμβαίνει πάντα, με την Ελλάδα, και θα ολοκληρωθεί με τη διοργανώτρια χώρα, τη Μεγάλη Βρετανία. Υπάρχουν ωστόσο αθλητές που θα παρελάσουν υπό την Ολυμπιακή σημαία (όπως στην περίπτωση του Νότιου Σουδάν, που έχει κηρυχθεί ανεξάρτητο κράτος αλλά δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη από τη ΔΟΕ).

Keywords
Τυχαία Θέματα