Νέα γκάφα Τσίπρα: Μπέρδεψε και την παράσταση του Λαζόπουλου

Δεν είναι η πρώτη και κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι και η τελευταία γκάφα του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου και στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους, δηλώνοντας ενθουσιασμένος απ’ όσα είδε:

«Η παράσταση ήταν εξαιρετική. Ο Λάκης είναι ξεχωριστός και σαν ηθοποιός και σαν συγγραφέας. Και νομίζω ότι αυτό το έργο που έφτιαξε, μοιάζει λίγο από τα έργα κλασικών συγγραφέων του ελληνικού θεάτρου και του ελληνικού κινηματογράφου».

Εξαιρετικά όλα αυτά, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που χαλάει αυτή την τόσο όμορφη ιστορία. Το έργο δεν το έχει γράψει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Γιατί η παράσταση «Θεέ μου τι σου κάναμε» θυμίζει περισσότερο από τα έργα των κλασικών συγγραφέων του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου το «Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?» του Philippe de Chauveron, αφού ο Λάκης Λαζόπουλος απλώς το διασκεύασε.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να μην κατάλαβε ότι το έργο που παρακολούθησε δεν το έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος, έκλεισε τα στόματα όμως όσων πίστευαν ότι η ατάκα περί Λέσβου και Μυτιλήνης ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να πει. Τελικά, έκαναν λάθος. Υπήρχε και καλύτερο.

The post Νέα γκάφα Τσίπρα: Μπέρδεψε και την παράσταση του Λαζόπουλου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα