Νέα δεδομένα στη δολοφονία Φύσσα – Ο Ρουπακιάς δεν ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο εκείνο το βράδυ

Η δικογραφία που έφτασε στα χέρια της ανακρίτριας του Πειραιά, αναφέρει πως ο Ρουπακιάς επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο μαζί με έναν άντρα με ξυρισμένο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο γυναίκες, αυτόπτες μάρτυρες, καταθέτουν ότι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς έφτασε στον τόπο του εγκλήματος όχι μόνος αλλά με παρέα.

Οι δύο νεαρές κοπέλες, που όπως φαίνεται δεν έχουν σύνδεση μεταξύ τους, έχουν δηλώσει στις Αρχές ότι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Φύσσα, δεν

ήταν ολομόναχος στο μοιραίο συμβάν, γεγονός που προκάλεσε αναταραχή στην αστυνομία, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους έχει διαφύγει πρόσωπο που ίσως μπορεί να φέρει περισσότερες αποκαλύψεις στο προσκήνιο.

Στην ίδια δικογραφία εμπεριέχονται και οι τελευταίες κλήσεις, που δέχθηκε και έκανε ο κατηγορούμενος. Σε αυτές βρίσκεται το όνομα του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκαιας, Γιώργου Πατέλη. Οι κλήσεις του τελευταίου θα ερευνηθούν μετά και το βούλευμα που εκδόθηκε μόλις χθες και επιβάλλει σε δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό παρακολούθησης των τηλεφωνημάτων του.

Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν διαβιβαστεί και στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ο οποίος εξετάζει τώρα και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες στελεχών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Επιπρόσθετα, το πρωί κατέθεσαν στον Άρειο Πάγο, επικεφαλείς ενώσεων μεταναστών οι οποίοι έκαναν καταγγελίες για τις βιαιοπραγίες που είχαν υποστεί από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα