«Ναυμαχία» Δραγασάκη-Δρίτσα για τον ΟΛΠ μέσω… twitter – ΠΑΣΟΚ: Θα «βουλιάξουν» τον Πειραιά

Με ένα tweet απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το Πεκίνο στον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, στο θέμα της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ που έχει στην κατοχή της η ελληνική κυβέρνηση.

Ο Γιάννης Δραγασάκης υποστηρίζει στην ανάρτησή του ότι "Οι πολιτικές μας προτεραιότητες εστιάζουν στο "πώς θα δημιουργήσουμε χρήματα", πώς θα αναπτύξουμε την οικονομία πώς

θα μειώσουμε την ανεργία.... ". Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την επιστροφή του αντιπροέδρου στην Αθήνα, αφού φαίνεται η κυβέρνηση θα πρέπει πολύ σύντομα να αντιμετωπίσει ακόμη ένα μεγάλο εσωκομματικό αγκάθι [διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

ΠΑΣΟΚ: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα «βουλιάξουν» τον Πειραιά

Στo θέμα παρενέβη και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης λέγοντας ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα βουλιάξει στον Πειραιά μέσα στα ψέμματά της. Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι κκ Δρίτσας και Λαφαζάνης διαλαλούσαν ότι το λιμάνι στο Πειραιά πρέπει να είναι κρατικό. Οι κκ Τσίπρας, Βαρουφάκης και Δραγασάκης ξεπουλούν άρον- άρον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ΟΛΠ στη Cosco για να πληρώσουν μια δόση στο ΔΝΤ.

Το ΠΑΣΟΚ πάντα υποστήριζε την παραχώρηση λειτουργιών μέσω της συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.
Είμαστε όμως μπροστά σε μια ακόμη τεράστια εξαπάτηση, ανάμεσα σε πολλές άλλες.
Κάνουν ακριβώς τα αντίθετα από ότι υπόσχονταν προεκλογικά αφού πρώτα πήραν τις ψήφους για να αναρριχηθούν στην εξουσία.
Όλοι οι φορείς στον Πειραιά, Περιφέρεια, Δήμοι, επιμελητήρια, εργαζόμενοι, δημότες είναι τελείως αντίθετοι στα σχέδια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.Για τους κκ. Δρίτσα και Λαφαζάνη δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την παραίτηση αν εννοούν στο ελάχιστο όσα υποστήριζαν ακόμη και μετεκλογικά. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βουλιάξουν στον Πειραιά μέσα στα ψέματά τους"

The post «Ναυμαχία» Δραγασάκη-Δρίτσα για τον ΟΛΠ μέσω… twitter – ΠΑΣΟΚ: Θα «βουλιάξουν» τον Πειραιά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα