Ναυαγεί το «πειρατικό» του Τζόνι Ντεπ – Αναβάλλεται το πέμπτο σίκουελ των Πειρατών της Καραϊβικής

Μια δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε τους «οπαδούς» των σίκουελ της ταινίας των Πειρατών της Καραϊβικής και τους ανά των κόσμο θαυμαστές του δημοφιλούς ηθοποιού Τζόνι Ντεπ.

Η πέμπτη ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής» αναβάλλεται οριστικά για μετά την προγραμματισμένη της ημερομηνία, δηλαδή το καλοκαίρι του 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω από την πέμπτη συνέχεια της πολυεπιτυχημένης σειράς ταινιών υπάρχουν ζητήματα σχετικά με το σενάριο. Όπως δημοσιεύει και το

«The Hollywood Reporter» ο παραγωγός Τζέρι Μπρουκχάιμερ δήλωσε ότι η ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια» θα καθυστερήσει να βγει στις αίθουσες του κινηματογράφου, λόγω κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το σενάριο. «Ελπίζω ότι η ταινία θα είναι έτοιμη για τις αίθουσες το καλοκαίρι του 2016», είπε.

Στην αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία των αμέτρητων εφέ, παραδόξως το σενάριο εξακολουθεί να θεωρείται σημαντική υπόθεση, ακόμα και για καθαρά εμπορικές ταινίες, που εστιάζουν στην δράση.

Ωστόσο, το καστ της ταινίας έχει γίνει γνωστό πλέον και δεν αλλάζει κάτι το οποίο μας αποζημιώνει απόλυτα, αν φανταστεί κανείς ότι ξανά τον ρόλο του διάσημου πειρατή θα παίζει ο Τζόνι Ντεπ και θα τον πλαισιώνουν μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Πενέλοπε Κρουζ, ενώ γίνονται συζητήσεις για να επιστρέψουν Κίρα Νάιτλι και Ορλάντο Μπλουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα