Νάνσυ Αλεξιάδη στο ΒΡΑΔΥ: Στα Σούρμενα ήμουν όχι στην Ελβετία!

10:30 1/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Η διάσημη τραγουδίστρια Νάνσυ Αλεξιάδη και ο μετρ της σκηνοθεσίας Στέφανο Σαρτίνι έδωσαν το παρόν σε ένα μαγικό ΒΡΑΔΥ!

Τρία χρόνια απουσίας σημείωσε η Νάνσυ Αλεξιάδη από τον χώρο της showbiz, αλλά αποφάσισε να μιλήσει για όλους και όλα στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Νάνσυ έδωσε τις απαντήσεις της σε όλα όσα είχαν γραφτεί και ακουστεί για την περίοδο που απουσίαζε, τις φήμες για τον γάμο, τον χωρισμό, την εγκυμοσύνη και το εξωτερικό ξεκαθαρίζοντας πως ποτέ δεν ήταν στην Ελβετία,

αλλά στα Σούρμενα δίπλα στη Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα η Νάνσυ ανέφερε στην εκπομπή:

Όλα όσα γράφτηκαν ήταν φήμες. Φήμες για ότι βρισκόμουν σε φάρμα, φήμες για αρραβώνα και για την εγκυμοσύνη . Κατά καιρούς με έπαιρναν δημοσιογράφοι για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κ τους έλεγα ότι είμαι στην Ελλάδα, αλλά είχα ένα ατύχημα που δεν μου επιτρέπει να εμφανιστώ, ήμουν με σπασμένο πόδι και δεν μπορούσα να περπατήσω», δήλωσε.

Μίλησε επίσης για την μελαγχολία που βίωσε, τα οχτώ κιλά που πήρε, ενώ αποκάλυψε πως όταν χωρίζει της αρέσει να κλείνεται σπίτι, να ακούει καψουροτράγουδα και να καπνίζει.

Μίλησε για τις Κατινιές που έχε κάνει και αποκάλυψε πως από ζήλια έχει σπάσει κωδικούς κινητού, έχει παρακολουθήσει άντρα, ενώ του έχει βάλει και τις φωνές έξω από το σπίτι του μέχρι να της ανοίξει την πόρτα!

Παραδέχτηκε ότι πλέον ο κόσμος δεν την αναγνωρίζει όπως άλλοτε και πως θεωροί φυσιολογικό οι άντρες να κοιτούν μόνο την εξωτερική εμφάνιση.

Δείτε τη συνέντευξη της.

Στη συνέχεια, ο Πάολο Σαρτίνι, έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου, μιλώντας για τις παλιές εποχές, το φλερτ και αν οι Ιταλοί έχουν παραμείνει ρομαντικοί.

Ευχαρίστησε τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς το 1995 είχε ακούσει μια ραδιοφωνική του εκπομπή που μιλούσε για το σεξ και από εκεί τα έμαθε όλα. Ήταν μάλιστα στην ηλικία 35 ετών που έδωσε το πρώτο του φιλί. Εξήγησε γιατί οι Ιταλοί λένε τα πιο πολλά ψέματα στις γυναίκες, ενώ υποστήριξε πως πλέον και οι Ιταλοί έχουν γίνει λιγότερο ρομαντικοί.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε εμφανιστεί στην πρώτη εκπομπή του “Μπράβο” που είχε κάνει 67% τηλεθέαση και ο σκηνοθέτης θυμήθηκε πως ο παρουσιαστής είχε εκνευριστεί και είχε φύγει από την εκπομπή και η Ρούλα Κορομηλά.

Για το “Ciao Ant1″ αποκάλυψε πως η παραγωγή ήταν πολύ φτωχή και δεν είχε πολλά λεφτά και κέρδισαν σιγά σιγά τα χρήματα για τις μεγάλες παραγωγές. Μίλησε για το Greek Idol και υποστήριξε πως ποτέ δεν του είχε γίνει πρόταση για να το σκηνοθετήσει.

Όταν είναι στην Ελλάδα βλέπει ελληνική τηλεόραση. Μιλώντας για το “Ράδιο Αρβύλα” , αλλά και πιο γενικά , ο Στέφανο υποστήριξε πως όταν κάνεις βράδυ εκπομπή, πρέπει να είσαι ξυρισμένος και να φοράς σακάκι καθώς αυτό δείχνει σεβασμό στον τηλεθεατή.

Αναφέρθηκε και στη Ρία Αντωνίου είπε πως είναι ωραία κοπέλα και τα κατάφερε καλά στο Dancing και τα πάει μια χαρά, ενώ και η Κατερίνα Στικούδη θα μπορούσε να κάνει πράγματα στην Ιταλία, αλλά δεν ήθελε εκείνη να παραμείνει στη χώρα.

Δείτε τη συνέντευξη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα