Μόργκαν Φρίμαν VS Τζόνι Ντεπ: Εσύ ποιον προτιμάς;

Μόργκαν Φρίμαν και Τζόνι Ντεπ θα ανταμώσουν σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία!

Η ταινία της Warner Bros ονομάζεται «Transcendence» και πρόκειται για ένα έργο του Κρις Νόλαν, μόνιμου συνεργάτη του Γουόλι Φίστερ στην καλλιτεχνική διεύθυνση των ταινιών του και για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα.

Μετά τις περιπέτειές του στο «Oblivion» ο βετεράνος πρωταγωνιστής, Μόργκαν Φρίμαν, θα ξαναβρεθεί με τους συνεργάτες του στον Μπάτμαν.

Από

την άλλη μεριά ο Τζόνι Ντεπ (που θα εμφανιστεί προσεχώς στο «Μοναχικό Καβαλάρη»), θα προσπαθήσει να προσαρμοστεί σε ένα εντελώς καινούριο πρότζεκτ ταινιών και νέο ρόλο που δεν είχε συνηθίσει.

Αυτοί που θα τους πλαισιώσουν θα είναι οι Πολ Μπέτανι, Ρεμπέκα Χολ και μαζί τους οι Έμα Τόμας και Άρον Ράιντερ.

Το μόνο που είναι γνωστό για την πλοκή της ταινίας που συγκρίνεται στον τρόπο σκέψης με το «Inception», είναι ότι κεντρικός χαρακτήρας είναι ένας άνδρας που δημιουργεί έναν υψηλής τεχνολογίας υπολογιστή, ο οποίος αναπτύσσει σταδιακά μια επικίνδυνη συνείδηση της ύπαρξής του και των δυνατοτήτων του.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα (Μάιος 2013) στο Λος Άντζελες και η Warner Bros ανακοίνωσε ότι η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα