Μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον Σουμάχερ λένε οι γιατροί

12:30 8/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Η οικογένεια του διάσημου πιλότου έλαβε την ενημέρωση νωρίς τα ξημερώματα από τους γιατρούς.

Ο Μικάελ Σουμάχερ βρίσκεται σε καταστολή εδώ και 69 μέρες και η κατάσταση του δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Η ομάδα ωστόσο που τον μανατζάρει, δήλωσε μέσω της υπεύθυνης Σαμπίν Κεμ, ότι ο Σουμάχερ βρίσκεται στη φάση που είναι έτοιμος να «ξυπνήσει», καθότι οι γιατροί μειώνουν καθημερινά τα φάρμακα που τον κρατούν σε αναισθησία. «Είναι σε άσχημη κατάσταση αλλά μέχρι η οικογένεια να κάνει κάποια

επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να γράψουμε κάτι» δήλωσε στην Daily Mail Γερμανός δημοσιογράφος που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του.

Από την άλλη πλευρά, η αθλητική εφημερίδα La Gazzetta dello Sport , αναφέρει ότι πλέον ο Σουμάχερ αναπνέει χωρίς υποστήριξη, ενώ το περιοδικό Focus ανέφερε πως η διαδικασία της αφύπνισης του σταμάτησε εξαιτίας επιπλοκών, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πάλι σε κωματώδη κατάσταση.

«Αυτό δεν έχει συμβεί, αναφέρει για το δημοσίευμα της La Gazzetta, πηγή από το περιβάλλον του πιλότου. «Οι γιατροί τους έχουν πει ξεκάθαρα πως έχουν να περιμένουν λίγα. Είναι πλούσιος και μπορεί να έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αλλά όλα τα λεφτά του κόσμου δεν μπορούν να διορθώσουν την κατάσταση»

Τέλος ο περίφημος γιατρός της F1 Γκάρι Χαρτστέιν, ανέφερε την Κυριακή πως οι ασθενείς που συνέρχονται από κώμα μετά από μια τέτοια κατάσταση, εμφανίζουν πολλές δυσκολίες για την υπόλοιπη ζωή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα