Μήτσο (αν φύγεις) δώσε το δαχτυλίδι στο Νίκο και φώναξε: Γεια σου Παππά… – Γράφει ο Βασίλης Ζέρβας

13:04 8/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Σε τρεις μήνες η σημαία του Παναθηναϊκού θα κατέβει από τον ιστό της. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα σταματήσει το μπάσκετ και θα βγάλει το δακτυλίδι αναζητώντας τον επόμενο παραλήπτη . Όσο δύσκολο και αν είναι. Όσο σκληρό κι αν ακούγεται.

Τον άνθρωπο που θα γίνει ο επόμενος ηγέτης. Αυτός που θα συνεχίσει να οδηγεί. Να εμπνέει . Να ξεσηκώνει. Να χαρίζει τίτλους. Να ράβει αστέρια σε μια από τις πιο βαριές φανέλα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ο Μήτσος δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ. Ο εκλεκτός

είναι δίπλα του και το ξέρει. Το ηγετικό χάρισμα του Νίκου Παππά έχει ξεχωρίσει. Αστείρευτο ταλέντο, αστείρευτο πάθος, δεινός σκόρερ, ιδιαίτερη φυσιογνωμία, σύνθημα στα χείλη των οπαδών. Τα χαρακτηριστικά δηλαδή που πρέπει να έχει ένας αθλητής για να μπορεί να γίνει ηγέτης. Αποδέκτης αυτής της ύψιστης τιμής.

Στον Παναθηναϊκό έχουν μπροστά τους τρεις μήνες . Για να κάνουν το Νίκο Παππά να το καταλάβει. Να το νιώσει. Να το συνειδητοποιήσει. Ότι αυτός είναι ο επόμενος. Και την ευθύνη την έχουν όλοι. Η διοίκηση, ο Τζόρτζεβιτς, οι συμπαίκτες του. Και φυσικά ο ίδιος.

Ο Νίκος Παππάς έχει αποδείξει ότι μπορεί. Δεν τον πλάκωσε η εξάστερη φανέλα, δεν φοβήθηκε να βγει μπροστά, κυνηγάει την μπάλα όταν καίει. Την ψάχνει, την αναζητά με μανία. Δεν κρύβεται. Ο Ιβάνοβιτς τα κατάφερε. Είχε βρει το κουμπί του. Το ίδιο κουμπί, είναι λαϊκή, Παναθηναϊκή απαίτηση να το βρει και ο Τζόρτζεβιτς. Οφείλει όμως και ο Παππάς να τον αφήσει να το πατήσει. Ο εγωισμός ας βγει στο γήπεδο και όχι από τις κλειστές πόρτες των αποδυτηρίων.

Είναι μεγάλη η ευθύνη όλων. Και είναι σίγουρο πως όλοι το ξέρουν. Ας μείνει ο Νίκος για λίγο στην άκρη. Να δουλέψει σκληρά, να επιστρέψει στην κατάσταση που πρέπει , αλλά κυρίως να αντιληφθεί την βαριά κληρονομία που τον περιμένει. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Και είμαι σίγουρος πως έχουν γνώση οι φύλακες. Για αυτό Μήτσο, (αν φύγεις) , δώσε το δαχτυλίδι στο Νίκο και φώναξε: Γεια σου Παππά, Παππά…

The post Μήτσο (αν φύγεις) δώσε το δαχτυλίδι στο Νίκο και φώναξε: Γεια σου Παππά… – Γράφει ο Βασίλης Ζέρβας appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
anything
Τυχαία Θέματα