Μητροπολίτης Ιωσήφ για Βαλλιανάτο: Το σινάφι των τοιούτων ζητάει τη ψήφο μας, πλήρης ξετσιπωσιά

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο μητροπολίτης Προικονήσου, κ. Ιωσήφ κατά των ομοφυλόφιλων «φωτογραφίζοντας» μάλιστα τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Γρηγόρη Βαλλιανάτο.

Κατά το κήρυγμά του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι κατά τη διάρκεια του Γ' Κατανυκτικού Εσπερινού της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Μητροπολίτης είπε: «Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας» ενώ έκανε αναφορά χωρίς όμως να κατονομάσει τις πρόσφατες αποκαλύψεις του κ. Βαλλιανάτου αναφορικά με την ομοφυλοφιλία και το AIDS.

Ο Μητροπολίτης,

σύμφωνα με το dogma.gr, κάλεσε τους πιστούς να... δαμάσουν τους πειρασμούς, ενώ «καυτηρίασε» όσα έχει πει κατά καιρούς ο γνωστός εκπρόσωπος του ομοφυλοφιλικού κινήματος στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Αυτός που έχει λίγη αισχύνη, θεωρείται εξωγήινος... Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος, προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του. Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ψηφίστε μας, γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS. Πλήρης ξετσιπωσιά».

Τέλος συμπλήρωσε «Γι' αυτό χρειάζεται και ο έλεγχος των αισθήσεών μας, για να δαμάσουμε τους εξωτερικούς πειρασμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα