Μiss Marvel, She Hulk ή Μαύρη Χήρα! – Η Marvel ετοιμάζει ταινία για γυναίκα superhero;

Η Marvel Studios σαρώνει τα ταμεία με τις ταινίες των σούπερ ηρώων της και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του Χόλιγουντ, αφού από ότι φαίνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα έχει την κορυφαία ταινία του Box Office με το Iron Man 3. Πλέον στρέφεται σε κάτι που θα ταράξει τα νερά για

μια ακόμη φορά, αφού είναι έτοιμη να δώσει ευκαιρία σε καινούριους χαρακτήρες.

Επόμενος στόχος, σύμφωνα με τον Λουίς Ντ΄ Εσπόζιτο είναι μια ταινία μέσα στο franchise με γυναικείο χαρακτήρα πρωταγωνιστή αφού αν και μέχρι τώρα έδωσαν δυναμικούς γυναικείους χαρακτήρες όπως τις Μπλακ Γουίντοου, Πέπερ Ποτς και Πέγκι Κάρτερ, οι οποίες ίσως θα μπορούσαν να κερδίσουν μια δική τους ταινία κάποια μέρα, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ποιά πρόκειται να πάρει το ρόλο γυναίκας υπερηρωίδας και πρωταγωνίστριας.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι με το κοινό να επιθυμεί μια εκ των Μiss Marvel, She Hulk και Μαύρης Χήρας!

Ένας από τους χαρακτήρες που θα μπορούσαν να έχουν δική τους ταινία είναι και η Κάρολ Ντέινβερς, η οποία είναι σημαντικός χαρακτήρας στα comics και φήμες ήθελαν την γνωστή από τη σειρά Battlestar Galactica, Κέιτι Σακχόφ, να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Marvel για ρόλο αν και δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες.

Από 'κει και πέρα το σαρωτικό έργο της Δεύτερης Φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel συνεχίζει και από το Iron Man 3 έπεται για να κάνει χαμό την επόμενη σεζόν το Thor: The Dark World. Το Captain America: The Winter Soldier αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2014 και τον Αύγουστο του 2014 αναμένεται να έρθει το μεγαλύτερο στοίχημα της Marvel, το Guardians of the Galaxy. Τελευταία ταινία της Δεύτερης Φάσης είναι το Avengers: Age of Ultron για την 1η Μαΐου του 2015. Ο κύκλος κλείνει με την τρίτη φάση που θα ξεκινήσει επίσημα με την ταινία του Edgar Wright, Ant-Man, στις 6 Νοεμβρίου του 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα