Μισείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Το ίδιο κι αυτές οι ταινίες… [εικόνες]

Είστε από αυτούς που μισείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Που σας προκαλούν αλλεργία όλα αυτά τα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς, τα αρκουδάκια και τα λουλούδια που στολίζουν όλες τις βιτρίνες; Είστε από εκείνους που μισούν να βλέπουν τους ερωτευμένους να μοιράζονται μία πάστα σοκολάτα κάτω από τα φως των κεριών γιατί η ημέρα το επιτάσσει; Τότε είστε σαν κι εμάς!

Της Ευγενίας Κουντούρη

Για να αντισταθούμε λοιπόν σε όλο αυτόν

τον ρομαντισμό που μας περιβάλει από παντού την συγκεκριμένη ημέρα λέμε να καθίσετε σπίτι και να παρακολουθήσετε κάποια ή κάποιες από τις ταινίες που σας παρουσιάζουμε. Ο κατάλογος με τις πιο ΜΗ ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών είναι βέβαιο πως θα σας κρατήσει καλή παρέα.

Αντισταθείτε λοιπόν και επιλέξτε:

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Nymphomaniac

Σεξ, σεξ και πάλι σεξ χωρίς κανένα ίχνος αισθήματος. Δεν σας κρίνουμε, εάν η συγκεκριμένη ταινία αποτελέσει, τελικά, μία από τις επιλογές σας.

Η άπιστη

Από τον τίτλο και μόνο είναι η ιδανική ταινία για όσους μισούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Νταϊάν Λέιν και ο Ρίτσαρντ Γκιρ υποδύονται ένα ζευγάρι και ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ τον νεαρό με τον οποία μπλέκει η κυρία. Η ιστορία δεν τελειώνει καλά για κανέναν από τους τρεις.

Blue Valentine

Κάποτε αγαπιόντουσαν και γιόρταζαν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κοίτα τώρα πως κατάντησαν! Οι τελευταίες ημέρες ενός άσχημου γάμου που πλέον το ζευγάρι δεν αισθάνεται τίποτα ο ένας για τον άλλον θα σας κρατήσουν πολύ καλή συντροφιά την Κυριακή το βράδυ.

Kill Bill

Αυτό που ήθελε εκείνη ήταν απλά και μόνο να παντρευτεί. Αυτό που ήθελε εκείνος ήταν απλά και μόνο να την δει… νεκρή. Η Ούμα Θέρμαν εκδικείται τον πρώην της με τον πιο γλυκό τρόπο και ο Ταραντίνο παρουσιάζει μια ακόμα ταινία χωρίς ίχνος ρομαντισμού.

Who is afraid of Virginia Wolf?

Μιλάμε για ζευγάρια με τεράστια θέματα που έχουν άμεση ανάγκη την ψυχοθεραπεία! Αν δε πεις «καλύτερα μόνος μου» μετά από αυτή την ταινία, τότε ίσως θα έπρεπε να επισκεφτείς εσύ κάποιο ψυχίατρο…

War of the Roses

Ο πόλεμος του παντρεμένου ζευγαριού, των Ρόουζ είναι σίγουρο πως θα σας διασκεδάσει, ενώ το τέλος της ταινίας διδακτικό! Ακόμα κι αν τα πράγματα φτιάξουν στο τέλος, θα είναι πλέον πολύ αργά! Τέλειο για την βραδιά.

Ο Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ

Ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα. Όχι, δεν θέλεις αγκαλίτσες και φιλάκια παρακολουθώντας το. Θέλεις μια εικονίτσα και φυσικά όλα τα φώτα του σπιτιού αναμμένα.

Closer

Αν μη τι άλλο το φιλμ αυτό επιδεικνύει πως οι σχέσεις μπορούν να σου καταστρέψουν τη ζωή. Η σκηνή με τον Κλάιβ Όουεν και την Τζούλια Ρόμπερτς όπου της λέει να πάει να Γ@μηθεί και να πεθάνει… κλασσική.

Pulp fiction

Ο Ταραντίνο στα καλύτερα του και το θέμα της ταινίας πολύ καλύτερο απ” οτιδήποτε έχει να κάνει με αγάπες και λουλούδια. Όσο για «ρομαντισμό», δεν υπάρχει ούτε ίχνος σε αυτή την ταινία

Bonus: Fifty shades of grey

Υποτίθεται πως αυτή η ταινία ανήκει στις ρομαντικές. Εάν δεν σιχαθείτε τον «έρωτα» κατά τη διάρκεια της, κάντε υπομονή. Θα ακολουθήσει και δεύτερη ταινία του… έπους.

The post Μισείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Το ίδιο κι αυτές οι ταινίες… [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
sex tainia gia ti giorti tou agiou valendinou
Τυχαία Θέματα