Μήνυση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη – Άγνωστος διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media

Μήνυση κατ΄ αγνώστων κατέθεσε την Δευτέρα ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη εκ μέρους της οικογένειας του.

Η μήνυση αφορά του λογαριασμούς που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, το Facebook και το Instagram, καθώς εξακολουθούν να ανανεώνονται μετά τον θάνατο του τραγουδιστή και η οικογένεια δεν γνωρίζει ποιος το κάνει.

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 21:00, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη πήγε στη ΓΑΔΑ

μαζί με τον δικηγόρο του, Πέτρο Καϊμακάμη και κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστου σε βαθμό κακουργήματος γιατί πιθανώς κάποιοι έχουν υποκλέψει τα στοιχεία των social media του τραγουδιστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό κάποιος να έχει στην κατοχή του το κινητό του Παντελή Παντελίδη μετά το τροχαίο και να έχει έτσι πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή κάποιος να έχει χακάρει τους κωδικούς του.

Σε κρίσιμη κατάσταση η 30χρονη

Επιπλοκές παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη. Η 30χρονη, που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ που το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης καρφώθηκε στις μπάρες της οδού Ιασωνίδου παρασέρνοντας στον θάνατο τον Παντελή Παντελίδη, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο.

Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της ήταν κρίσιμη παρέμενε σταθερή και όπως είχαν αναφέρει άτομα από το περιβάλλον της Μίνας Αρναούτη στο protothema.gr μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα υπήρχε μια νότα αισιοδοξίας για την εξέλιξη της πορείας της υγείας της. Ωστόσο στη συνέχεια παρουσίασε επιπλοκές, ανεβάζοντας υψηλό πυρετό γεγονός που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

The post Μήνυση της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη – Άγνωστος διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα