Μηνύουν κυβέρνηση και Άδωνι οι ομογενείς

Τα επεισόδια στο προαύλιο χώρο του υπουργείου Αμυνας, το σοκ από την αυτοκτονία του Λεωνίδα Τζανή και η προσφορά των 600 δις, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Οι βασικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Παιχνίδια χρεοκοπίας από την τρόικα”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τρόικας συνεχίζονται με τη

δεύτερη, να τεντώνει το σχοινί και να φέρνει αντιρρήσεις σε τέτοιο βαθμό που να ωθεί τη χώρα σε χρεοκοπία. Στην παραπάνω διαπίστωση προχώρησε η Alpha Bank η οποία στο εβδομαδιαίο δελτίο των αναλυτών της επισημαίνει ότι η τρόικα εξακολουθεί να υποβάλλει την Ελλάδα σε “τεστ κοπώσεως” προσαρμογής και σε ασκήσεις ταμειακής αντοχής, προκαλώντας “απολύτως αναίτια καθυστέρηση“.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Εάλω το κράτος. Διάλυση!”

Η εφημερίδα γράφει ότι “βαρύτατα εκτεθειμένοι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για το χθεσινό υπερθέαμα στη λεωφόρο Μεσογείων. 500 “κομάντος” του Σκαραμαγκά, όλοι θύματα του “νόμου Βενιζέλου”, εισέβαλαν στο αφρούρητο Πεντάγωνο“.

ΕΘΝΟΣ: “Φόρος 45% για τα “μαύρα” εμβάσματα”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “με συντελεστή 45% θα φορολογηθούν τα αδήλωτα εισοδήματα 15.000 μεγαλοκαταθετών του εξωτερικού. Πρόκειται για φορλογούμενους που εν μέσω κρίσης φυγάδευσαν με εμβάσματα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τα εισοδήματά τους“.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Μηνύουν κυβέρνηση και Άδωνι οι ομογενείς”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “φόρα-παρτίδα στο διαδίκτυο έβγαλε ο Γεωργιάδης τα έγγραφα με τα 600 δισ.δολάρια που του εμπιστεύθηκαν οι ομογενείς της END τα οποία και χαρακτηρίζει πλαστά.”

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Αυτοκτονία πολιτικού στη σκιά της λίστας ΣΔΟΕ”.

Η εφημερίδα γράφει “σοκ στο Βόλο: ο Λεωνίδας Τζανής βρέθηκε κρεμασμένος με καλώδειο στο υπόγειο του σπιτιού του. Οι ελεγκτικές αρχές ερευνούσαν ποσά που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του”.

EΣΤΙΑ: “Ζητείται πολιτικό ήθος”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “προ ημερών γράψαμε ότι “ζητείται ελπίδα” για τους πολίτες. Αλλά για να μπορέσουν οι πολίτες να ελπίζουν πρέπει να διακρίνουν απέναντί τους πολιτικό ήθος. Να διαπιστώσουν ότι οι πολιτικοί που κατευθύνουν τις τύχες τους κινούνται στην σφαίρα της ηθικής“.

Η ΑΥΓΗ: “Σε αποσύνθεση η κυβέρνηση…”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “τα κόμματα της συγκυβέρνησης σύρονται καθημερινά από την τρόικα σε σκληρότερα μέτρα, ενώ απομακρύνεται η καταβολή της δόσης των 31 δισ.ευρώ. Στο τραπέζι ξανά η περικοπή των δώρων των αγροτικών συντάξεων για να εξευμενιστεί η τρόικα. Ηθικοπολιτικό πλήγμα στην κυβέρνηση από τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ”.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: “Θυσιάζουν τρεις συντάξεις του ΟΓΑ για να κλείσουν τα μέτρα”.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι “επανήλθε το θέμα της περικοπής των Δώρων και των συντάξεων του ΟΓΑ. Αντ’αυτού όμως, 23 βουλευτές της ΝΔ με ερώτησή τους στη Βουλή, ζητούν να φορολογηθούν με 1% οι χρηματιστηριακές συναλλαγές”.

Η Ελλάδα αύριο:”Διαλύουν το κράτος, ξεφτυλίζουν και

Keywords
Τυχαία Θέματα