«Μια ζωή… Ζωζώ» – One woman show στην Αθηναΐδα από 8 Ιανουαρίου

14:59 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Μια ζωή θέατρο. Μια ζωή τραγούδι. Μια ζωή σαν παραμύθι. Μια ζωή... Ζωζώ. Ένα ταξίδι στην Ελλάδα των ονείρων μας. Με ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Ξεναγός μας, η μια και μοναδική, Ζωζώ Σαπουντζάκη. Σε ένα One woman Show, θα περάσει όλη η ιστορία της Ελλάδας. Εκείνης της Ελλάδας

που θα θυμόμαστε πάντα με νοσταλγία...

Με μια βαλίτσα στο χέρι, θα κάνουμε στάση σε όλους τους σταθμούς που άρχισε η ιστορία. Στην Θεσσαλονίκη, στην Κωνσταντινούπολη, στην Νέα Υόρκη... Θα καθίσουμε πρώτη θέση στον ναό της επιθεώρησης, το «Ακροπόλ».

Θα ζήσουμε μια βραδιά στην θρυλική «Κομπαρσίτα». Θα πιούμε ένα ποτήρι σαμπάνια με τον Anthony Quinn και τον Roger Moore. Θα μπούμε κλεφτά στα Στούντιο της Finos Film.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους που σημάδεψαν τη ζωή της. Τον Μάνο Χατζιδάκη, τον Μιχάλη Σουγιούλ, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τη Σοφία Βέμπο.

Μα πάνω από όλα, θα τραγουδήσουμε. Θα γελάσουμε. Θα συγκινηθούμε…

Σκηνοθεσία – Κείμενα - Φωτισμοί: Δημήτρης ΜαλισσόβαςΠιάνο: Δημήτρης ΜπουζάνηςΜπουζούκι: Γιώργος ΚαυγάςΣκηνογραφική επιμέλεια: Μαρία ΣκιαδαρέσηΣτον ρόλο του Κομπέρ: Ο Παύλος ΕμμανουηλίδηςΠρεμιέρα: Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στις 21.30 – Kάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30Καστοριάς 34-36 – ΒοτανικόςΤηλ. κρατήσεων 2103480080 – 2109345378

The post «Μια ζωή… Ζωζώ» – One woman show στην Αθηναΐδα από 8 Ιανουαρίου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα