Μια πραγματική persona (vid)

08:41 4/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Όταν ακούω πολλά για έναν άνθρωπο, η ζωή με έχει διδάξει να περιμένω να μου τα αποδείξει μόνος του. Κάπως έτσι η Νατάσα Καλογρίδη με έπεισε για την μοναδικότητά της.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο-Αντωνάτο

Λίγο να περπατήσεις στα κοσμικά της Αθήνας, η Νατάσα Καλογρίδη είναι ένας άνθρωπος, του οποίου το όνομα σίγουρα θα ακούσεις. Μπορεί να είναι θετικά αυτά που θα ακούσεις, μπορεί και αρνητικά, σίγουρα όμως θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Ευρύτερα γνωστή, μπορώ να διακρίνω, πως έγινε από τη συμμετοχή

της στο “Dancing With The Stars”, παρ’ όλα αυτά εγώ άκουγα και ξανάκουγα σχόλια για το άτομό της. Άλλοι την αποθέωναν, άλλοι απλώς την ανέφεραν με μια εσωτερική δόση ειρωνείας για το πόσο εκκεντρική το παίζει ή πραγματικά είναι.

Βέβαια, εγώ γνώριζα εξαρχής ότι είχε παίξει εξαιρετικά στις “Μάγισσες της Σμύρνης”, όπως επίσης, ότι με είχε πείσει να δω την πολύ ιδιαίτερη σειρά που είχε κάνει στον Alpha, πριν κάποια χρόνια, την Τυφλόμυγα. Και ήρθε η στιγμή να την δω στο “50 χρόνια έρωτας” με τη Βάνα Μπάρμπα στο Doors. Και εκεί πάλι με ξένισε το τόσο ιδιαίτερο στιλάκι, γιατί κι εγώ ένας μαλάκας κωλοΈλληνας είμαι, που δεν γουστάρω να αποδεχτώ κάτι τόσο extraordinary.

Μετά από 2 – 3 χρόνια διακριτικής παρακολούθησης, λοιπόν, του πραγματικά genial χαρακτήρα αυτής της μοναδικά γοητευτικής γυναίκας καταλήγω στο συμπέρασμα πως ό,τι αρνητικό και να ακούσεις για αυτήν, θα προέρχεται από κάποιο κομπλεξάκι ελληνικής κοπής.

Ακομπλεξάριστη η ίδια, μαγκάκι και star νέας κοπής, από οικογένεια, ζώσα μέσα στην απλότητα του μεγαλείου της, η Νατάσα Καλογρίδη είναι ένα τυπάκι ηθοποιού που δύσκολα συναντάς στην εγχώρια showbiz. Εμένα με πείθει και για ψιλοδύσκολος χαρακτήρας, αλλά μεγαλύτερη αξία έχει η μάχη όταν δεν υπάρχει ελπίδα, όπως έλεγε και ο Σιρανό Ντε Μπερζεράκ. Μια γυναίκα που σε προκαλεί να την πείσεις να σου δώσει σημασία.

Φέτος στο “Αμάρτημα της Μητρός μου” παίζει και πάλι έναν πολύ εκκεντρικό αλλά λατρεμένο χαρακτήρα. Αφορμή δεν βρίσκω να πω κάτι κακό πλέον, η Νατάσα είναι όλα τα λεφτά. Για αυτό δηλώνω ταπεινά θαυμαστής αυτής της δίνης που αποπνέει όταν την παρακολουθείς στη σκηνή και το γυαλί. Τόσο απλά.

Δες την και να μιλάει για τον ρόλο της στο “Πρωινό ΑΝΤ1”…

Διαβάστε ακόμα:

* Όταν μια lady μιλά…

* Ο Γρηγόρης έκοψε τα cupcakes!

* Ελένη VS Ελεονώρα μια εβδομάδα μετά

Keywords
Τυχαία Θέματα