Μεταγραφικός «πυρετός» στον Πειραιά – Κοντά σε συμφωνία με Ντομίνγκεζ ο Ολυμπιακός

Σε ρυθμούς μεταγραφών κινούνται όλοι στον Πειραιά, καθώς μετά την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βάις και την προφορική συμφωνία με τον Αμαλφιτανό, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν ακόμα μεταγραφικό στόχο, τον Αλεχάντρο «Τσόρι» Ντομίνγκεζ, προκειμένου να καλύψουν το κενό στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Ο Αργεντινός, ο οποίος το 2007 έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στη Ρωσία, είναι ένας παίκτης-σύμβολο

για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του, τη Ρίβερ Πλέιτ, με τα χρώματα της οποίας αναδείχθηκε επαγγελματικά.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε φέτος στην ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο (33 ματς, 5 γκολ, 7 ασίστ), συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάληψη της 8ης θέσης της Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Ντομίνγκες είναι σημείο αναφοράς για την Ρίβερ Πλέιτ (από τους πλέον δημοφιλείς ποδοσφαιριστές της, την τελευταία 15ετία, ειδικά χάρη στην απόφαση του να γυρίσει στο "Μονουμεντάλ" το 2011, όταν οι Μιγιονάριος υποβιβάστηκαν) αλλά και του Ρωσικού ποδοσφαίρου. Εκεί έκανε την μεγάλη του καριέρα, με τις φανέλες της Ρουμπίν Καζάν και της Ζενίτ.

Στην Ρωσία κέρδισε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ (με την Ζενίτ το 2008), τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χώρας (2009) και λίγο νωρίτερα έγινε (εν έτει 2007 και πλέον μόνο για την εποχή του) η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ρωσίας.

Ο Ντομίνγκες είναι ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία διεκδικείται και από την Μάλαγα.

Keywords
Τυχαία Θέματα