Μετά τις εκλογές στη Βουλή το βίντεο Μπαλτάκου – Κασιδιάρη

Για μετά τις ευρωεκλογές παραπέμπεται η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει συζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα Μπαλτάκου. Έτσι, αν και η κυβέρνηση είχε αφήσει να εννοηθεί πως η συζήτηση θα λάβει χώρα αμέσως μετά το Πάσχα, τα πλάνα φαίνεται πως άλλαξαν άρδην.

Σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr, επιστρατεύεται ο κανονισμός της Βουλής, ο οποίος

προβλέπει πως μια προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση και γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση, πρέπει να λάβει χώρα εντός 30 ημερών.

Με ερμηνεία του κανονισμού όμως, η Βουλή εξαιρεί από το διάστημα που μεσολαβεί τις 15 μέρες που η Βουλή δεν λειτουργούσε το Πάσχα και τις 15 μέρες που θα είναι κλειστή μέχρι τις ευρωεκλογές από τις 9 Μαΐου.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση έχει την ευκαιρία -έστω και με ακραία ερμηνεία του κανονισμού-να παραπέμψει τη συζήτηση για μετά τις ευρωκάλπες.

«Με εντολή Σαμαρά», πάνε την συζήτηση για το Μπαλτάκος-γκειτ, μετά τις εκλογές. Τρέμουν την αλήθεια. Άλλος ένας λόγος για να «μαυριστούν» ήταν το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα