Μετά την αδειοδότηση ο τελικός – Φιναλίστ ο Παναθηναϊκός με τριάρα στον ΟΦΗ [βίντεο]

Τον αντίπαλο του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας περιμένει πλέον ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στη μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών απέναντι στον ΟΦΗ πήρε δύσκολη νίκη με 3-0, σφραγίζοντας την πρόκριση στην παράταση και παράλληλα με την πρόκριση εξασφάλισε και τη συμμετοχή

του στα ευρωπαϊκά κύπελλα το καλοκαίρι.

Με το 1-0 του πρώτου αγώνα εις βάρος τους, οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου σε μια γεμάτη και καυτή ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο μπήκαν δυναμικά με τρεις επιθετικούς στην 11αδα (Μπεργκ, Πέτριτς, Αμπέντ) και στο 20ο λεπτό ο Αλγερινός Αμπέντ έστειλε τη μπάλα σε ανυπεράσπιστη εστία, καθώς ο Πέτριτς είχε κάνει εξαιρετική ενέργεια και τον είχε βγάλει σε πλεονεκτική θέση με ασίστ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι χωρίς να καταφέρουν να πιάσουν σκορ πρόκρισης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ αναγκαστικά ανέβηκε και αναζήτησε την ισοφάριση και θα μπορούσε να την πετύχει στο 65΄με τον Κουτσιανικούλη να στέλνει άουτ.

Επόμενη μεγάλη φάση ήρθε στο 90΄για τους γηπεδούχους, κι ενώ υπήρξε μια φάση με χέρι του Ζορό στην περιοχή, με τον Λαγό από τα 2 μέτρα να τραντάζει το δοκάρι.

Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί καθάρισε ο Μπέργκ με γκολ στο 96΄και στο 115΄με πέναλτι, με τον Νούνιες στο 105΄να έχει στείλει τη μπάλα στο δοκάρι, μια φάση που ίσως άλλαζε τα δεδομένα.







Keywords
Τυχαία Θέματα