Μερικό «λουκέτο» στο κυλικείο των αστυνομικών

Βρίσκεται στο ισόγειο του Κοινοβουλίου και διαθέτει δύο εισόδους: Η πρώτη εξωτερική, λίγα μέτρα μακριά από την υπουργική- πρωθυπουργική θύρα. Κατεβαίνοντας κανείς τις σκάλες, που βρίσκονται απέναντι από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, οδηγείται σε αυτό.

Ο λόγος για το κυλικείο των αστυνομικών, το οποίο είναι περιζήτητο για τις χαμηλές τιμές του. Ενδεικτικό είναι πως ένα μικρό νερό και ένας παγωμένος καφές στιχίζουν 0,85 ευρώ, την ώρα που στο Καφενείο της Βουλής - τα ίδια ακριβώς προϊόντα - αγγίζουν το

ποσό των 2,30 ευρώ.

Εκτός από τους αστυνομικούς, αρκετοί ήταν οι δημοσιογράφοι αλλά και οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου που επέλεγαν να ψωνίσουν από αυτό. Ένα δημοσίευμα της προηγούμενης εβδομάδας όμως, στάθηκε ικανό για να κλειδώσει η δεύτερη είσοδος απέναντι από τα δημοσιογραφικά γραφεία.

Αιτία... το γεγονός ότι ο συνάδελφος που υπέγραφε το ρεπορτάζ, ανέφερε ότι συχνά από εκεί έμπαιναν χρυσαυγίτες βουλευτές και υπάλληλοι των γραφείων τους. Γεγονός που δεν μπορεί να διαψευσθεί ωστόσο, καθώς πολλοί ήταν οι βουλευτές της ΧΑ που μπαινόβγαιναν από εκεί: Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Ηλιόπουλος είναι μερικοί μόνο, από αυτούς.

Σημειώνεται πως κανένας βουλευτής άλλου κόμματος δεν έχει θεαθεί εκεί. Ενώ πολλά ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι η πόρτα κλειδώθηκε και δεν βγήκε μία ανακοίνωση που να επισημαίνει ότι στο σημείο γίνονται έλεγχοι, όπως και στους υπόλοιπους χώρους του Κοινοβουλίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι υπάρχει μηχάνημα ελέγχου στην είσοδο του Κυλικείου, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας αστυνομικός που να ελέγχει τα πράγματα όσων εισέρχονται, όπως δηλαδή συμβαίνει στο υπόλοιπο κτίριο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα