Μεϊμαράκης: Εκλογές σε 2-3 εβδομάδες, «όχι» σε συνέδριο και παραίτηση Παπαμιμίκου

Σε δύο με τρεις εβδομάδες από σήμερα προτείνει η πλευρά Μεϊμαράκη να πραγματοποιηθεί η σημερινή αναβληθείσα διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην κεντροδεξιά παράταξη, σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατοπέδου του υπηρεισακού προέδρου τηςΝΔ, ο οποίος δεν πρόκειται να πάει σήμερα στη Συγγρού, όπως διαφαίνεται, το κόμμα έχει όργανα και καταστατικό.

Υπό αυτό το πρίσμα, δεν προκρίνεται η σύγκληση του συνεδρίου, παρά η επανάληψη της

διαδικασίας με νέα ανάδοχο εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ ανοιχτή είναι και το ενδεχόμενο σύγκλησης της ΚΟ της ΝΔ. Ευθύνες αποδίδει η πλευρά Μεϊμαράκη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και ζητά όχι μόνο την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, αλλά και των άλλων 12 μελών της ΚΕΦΕ.

«Ο καθένας που έχει παίξει ρόλο, να πάρει τις ευθύνες του», λένε. «Η καλύτερη λύση είναι το καταστατικό, ακόμα και αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν πιστεύει στη συγκεκριμένη διαδικασία», προσθέτουν οι ίδιες πηγές. Σε περίπτωση που υπάρξει παραίτηση του κυρίου Παπαμιμίκου, τότε η ΚΕΦΕ δεν μένει ακέφαλη, μιας και τον αναπληρώνει ο γραμματέας της ΚΟ Γιάννης Πλακιωτάκης, ενώ, ακόμα και αν παραιτηθούν όλα τα μέλη της ΚΕΦΕ, εκ του καταστατικού ορίζονται αναπληρωτές.

The post Μεϊμαράκης: Εκλογές σε 2-3 εβδομάδες, «όχι» σε συνέδριο και παραίτηση Παπαμιμίκου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα