Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκο – Πεντάρα στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος

Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, χάρη σε ένα γκολ του πολύ καλού χθες Τελάντερ. Εκπληκτικός ο Πανιώνιος που διέλυσε τον Παναιτωλικό με 5-1 στο Αγρίνιο. Ανατροπή και νίκη για τον Λεβαδειακό.

Ξάνθη

- Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη και τις υποδείξεις του Βοσκάκη κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τα Πηγάδια μετά από τρία χρόνια με το γκολ του Τελάντερ, να κάνει την τρίτη σερί νίκη και να ανέβει στην κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό(παίζει σήμερα στην Τούμπα) στους 15 βαθμούς!

Παναιιτωλικός - Πανιώνιος 1-5

Ένας εξαιρετικός Πανιώνιος πέρασε με το επιβλητικό 5-1 από το Αγρίνιο, υποχρεώνοντας τον Παναιτωλικό στην 2η συνεχόμενη πεντάρα του μετά το ματς με την Καλλονή. Σούπερ ο Βιγιάλμπα (με ένα γκολ και συμμετοχή σε άλλα τρία), πολύ καλός ο Μπουμάλ (2 γκολ και ασίστ) και ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Μπακασέτας και Ανσαριφάρντ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο κόσμος των Αγρινιωτών του γιούχαρε και μετά το τέλος του α' μέρους και μετά την λήξη του αγώνα. Μοναδικός που διασώθηκε ο Κυριακίδης που απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου.

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 3-1

Ο Βαγγέλης Μάντζιος συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Δεύτερο σερί ματς που βάζει δύο γκολ, φτάνοντας τα 63 στην Α' Εθνική σε 227 συμμετοχές και τα 27 στον Λεβαδειακό, στην νίκη των Βοιωτών με 3-1 απέναντι στον Πανθρακικό

The post Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκο – Πεντάρα στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα