Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Νέα Αγχίαλο – Συνελήφθησαν δύο από τους ληστές του Διστόμου και ένας τραυματίστηκε σοβαρά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη κακοποιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.

Κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για τους καταζητούμενους ληστές του Διστόμου οι οποίοι φέρεται να έχουν σχέση και με τρομοκρατία, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί μεγάλη επιχείρηση.

Σύμφωνα

με πληροφορίες έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο ο οποίος φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στη συγκεκριμένη συμμορία, ενώ άλλο ένα άτομο έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν συλληφθεί οι Σπύρος Χριστοδούλου και Γιώργος Πετρακάκος, οι οποίοι παραδόθηκαν. Βαριά τραυματισμένος από ανταλλαγή πυροβολισμών είναι ο Σπύρος Δραβίλας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ίσως να πρόκειται για αυτοτραυματισμό προσπαθώντας να αυτοκτονήσει.

Οι ληστές του Διστόμου: Σπύρος Χριστοδούλου, Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Δραβίλλας

Μέσα στο σπίτι υπήρχαν όπλα, βρέθηκαν τρία αυτοκίνητα και αναζητούν οι ΕΚΑΜιτες ένα φουσκωτό που βρίσκεται στην περιοχή.

Ο συναγερμός σήμανε σε όλη την περιοχή και κανείς δεν αποκλείει πως ο καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας ίσως να βρισκόταν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της 22ας Αυγούστου 2014, τρία άτομα οπλισμένα με καλάσνικοφ εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία Διστόμου, άρπαξαν περίπου 300.000 ευρώ και διέφυγαν, παίρνοντας μαζί τους όμηρο τον ταμία της τράπεζας.

Το όχημά τους, ένα ασημί τζιπ μάρκας Toyota, βρέθηκε λίγο αργότερα καμένο σε κοντινή περιοχή, στην παραλία της Αγίας Σωτήρας.

Εκεί βρέθηκε το σκάφος -το οποίο επίσης επιχείρησαν να κάψουν- και ο υπάλληλος της τράπεζας, τον οποίο έριξαν κυριολεκτικά στη θάλασσα, περίπου ένα χιλιόμετρο από την παραλία, αφού τον ρώτησαν εάν ξέρει κολύμπι.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η ληστεία ήταν πανομοιότυπη με αυτή στις Σπέτσες, το καλοκαίρι του 2012, όπου και πάλι χρησιμοποιήθηκε ταχύπλοο για τη διαφυγή το οποίο, τότε, είχαν κάψει στην περιοχή Σαλαντί της Αργολίδας.

Και τότε είχαν κρατηθεί για λίγο όμηροι δύο υπάλληλοι της Τράπεζας.

The post Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Νέα Αγχίαλο – Συνελήφθησαν δύο από τους ληστές του Διστόμου και ένας τραυματίστηκε σοβαρά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Αγχίαλο – Συνελήφθησαν, Διστόμου,megali, agchialo – synelifthisan, distomou