Με το δεξί ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, νίκησε με 76-61 την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο


Μπορεί να έλειπε (ξανά) ο Χάντερ. Μπορεί στην τελευταία προπόνηση να έχασε και τον Μιλουτίνοφ. Μπορεί ο Πατ Γιανγκ να μην έλαμψε στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ε, και; Η frontline του Ολυμπιακού δούλεψε στο φουλ, Γιανγκ και Πρίντεζης δεν είχαν κανένα πρόβλημα και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη, στην πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα, με 76-61 κόντρα στην Τσεντεβίτα,

στο Ηράκλειο Κρήτης.

16 πόντοι, 6 ριμπάουντ και 4 τάπες από τον Αμερικανό σέντερ. 20 πόντοι ο Πρίντεζης. Προσθέστε και 14 πόντοι από τον Μάτ Λοτζέσκι και έχετε την ερμηνεία για τη νίκη με 15 πόντους, απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε, αλλά δεν είχε την ποιότητα να κάνει τη ζημιά στους πρωταθλητές Ελλάδας, παρά τους 18 πόντους του Πούλεν.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με διάθεση στο παιχνίδι, με κεφτάτο τον Βασίλη Σπανούλη, βρήκε λύσεις από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, είχε όμως μερικά κενά διαστήματα που επέτρεπαν στους Κροάτες να μένουν κοντά στο σκορ και να περάσουν μάλιστα μπροστά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 33-35, το οποίο τελικά έκλεισε με σκορ 38-35, δια χειρός Γιανγκ.

Κακή η άμυνα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της επανάληψης, έδωσε την ευκαιρία σε Πούλεν και Ουάιτ να βάλουν μερικά ελεύθερα σουτ και να δώσουν προβάδισμα τεσσάρων πόντων στην Τσεντεβίτα. Σε εκείνο το σημείο ο Πρίντεζης, μαζί με τον Λοτζέσκι και τον Αγραβάνη ανέλαβαν δράση, πήγαν το διαφορά στο +9 στο τέλος της τρίτης περιόδου και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου οι παίκτες του Σφαιρόπουλου διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και διεύρυναν τη διαφορά.

Τα δεκάλεπτα: 21-20, 38-35, 57-48, 76-61

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 16, Παπαπέτρου 6, Σπανούλης 5 (1), Στρόμπερι, Τσαϊρέλης, Πρίντεζης 20, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 11 (3), Χάκετ, Λοτζέσκι 14 (3), Αθηναίου.

Τσεντεβίτα (Μρσιτς): Πούλεν 18 (4), Ουάιτ 8, Ζούμπτσιτς 16 (1), Πίλεπιτς 2, Μπάμπιτς 2, Ζγκάνετς, Μούσα 4, Μπίλαν 10, Μαζάλιν, Γκόρντιτς, Ζόριτς 1, Αράποβιτς.

The post Με το δεξί ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, νίκησε με 76-61 την Τσεντεβίτα στο Ηράκλειο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα