Με θανατική κάθειρξη απειλείται ο δολοφόνος του facebook – Την σκότωσα επειδή με κακοποιούσε, ομολόγησε

Με την θανατική ποινή φλερτάρει ο άνδρας της Φλόριντα ο οποίος δολοφόνησε την γυναίκα του και ανήρτησε την ομολογία του καθώς και την φωτογραφία του πτώματός της στο Facebook.

Ο 31χρονος Ντέρεκ Μεντίνα, παραμένει στην φυλακή χωρίς δυνατότητα αναστολής με εγγύηση. Ο Μεντίνα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό την Πέμπτη ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 26χρονη σύζυγό του Τζένιφερ Αλφόνσο επειδή όπως ομολόγησε τον κακοποιούσε σωματικά. Μάλιστα, αφού διέπραξε το έγκλημα, έγραψε στους φίλους του στον λογαριασμό του πως «Πάω

στη φυλακή ή στη θανατική ποινή για τη δολοφονία της συζύγου μου. Σας αγαπάω όλους. Μου λείπετε όλοι. Η γυναίκα μου με γρονθοκοπούσε και δεν ανέχομαι άλλο την κακοποίηση. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε».

Ο ντετέκτιβ Χαβιέ Μπάεζ, του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι, επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της ανάρτησης του Μεντίνα στο Facebook, η οποία παρέμεινε στην ιστοσελίδα επί ώρες προτού την κατεβάσουν το βράδυ της Πέμπτης. Κατά την ένορκη κατάθεση, ο 31χρονος Μεντίνα παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε την Αλφόνσο πολλές φορές μετά από καβγά που είχε βίαιη εξέλιξη όταν η γυναίκα του άρχισε να κλωτσάει και να χτυπάει με την κλειστή της παλάμη τον 31χρονο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010, χώρισε στις αρχές του 2012 και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε λίγους μήνες αργότερα. Ο πατέρας του Μεντίνα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν ανέκαθεν δύσκολη. Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, ο Μεντίνα αφού βεβαιώθηκε πως η Αλφόνσο ήταν νεκρή, άλλαξε τα ρούχα του, πήγε στο σπίτι των γονιών του και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα