Με τα λόγια του Ιησού Χριστού απαντά η Άννα Βαγενά στον Αμβρόσιο – Όλα όσα δήλωσε

Με λόγια του Ιησού Χρηστού επέλεξε να απαντήσει η βουλευτής νομού Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, στις προκλητικές δηλώσεις που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος πραγματοποίησε κάνοντας ευθεία επίθεση εναντίον της.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων είχε γράψει στο προσωπικό του ιστολόγιο:

«Αποβράσματα της Κοινωνίας, περιθωριακοί άνθρωποι, ελαττωματίες, εξευτελισμένοι, άνθρωποι του σκότους οι οποίοι τώρα πια με την ευκαιρία της υπεροχής της αριστερής πτέρυγας σήκωσαν

πια κεφάλι. Μη τους πλησιάζετε! Μη τους ακούτε! Μη τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της Κοινωνίας! Δικαίωμά τους, βέβαια, είναι κρυφά -ιδιωτικά- να ζουν όπως θέλουν».

Διαβάστε ακόμα: Αμβρόσιος κατά των… αμαρτωλών Φαλελάκη και Βαγενά: «Φτύστε τους, είναι εκτρώματα της φύσεως»

Η Βαγενά, δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες τις συγκεκριμένες δηλώσεις:

«Στις δηλώσεις του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου επιλέγω να απαντήσω με τα λόγια του Υιού και Λόγου του Θεού, Κυρίου ημών Ιησού Χριστού: «[…] οὐκ ἔστι δοῦλος μείζων τοῦ κυρίου αὐτοῦ, οὐδὲ ἀπόστολος μείζων τοῦ πέμψαντος αὐτόν» (Κατά Ιωάννην Αγ. Ευαγγέλιον, Κεφάλαιο 13, στιχ. 16).

Η αγάπη του Κυρίου και Πέμψαντα τους Αποστόλους ας δείχνει τον δρόμο ακόμη και σε όσους θέτουν το μίσος υπεράνω της αγάπης. Αυτό μόνον και τίποτε παραπάνω. Δεν θα προβώ σε περαιτέρω σχόλια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

The post Με τα λόγια του Ιησού Χριστού απαντά η Άννα Βαγενά στον Αμβρόσιο – Όλα όσα δήλωσε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα