Με πουλμανάκι και μοτοσικλέτα οι περιοδείες Θεοδωράκη στην Ελλάδα

Με εντελώς αντισυμβατικούς τρόπους θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική εκστρατεία του Σταύρου Θεοδωράκη και των επιτελών του σε όλη την Ελλάδα. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το νεοσύστατο Ποτάμι, οι περιοδείες θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα με πρώτο σταθμό τη γενέτειρα του γνωστού δημοσιογράφου και ειδικότερα το παλαιό λιμάνι της πόλης των Χανίων. Δεύτερος σταθμός θα είναι η Ηπειρος, η φτωχότερη περιφέρεια της

Ελλάδας.

Για τις μετακινήσεις της επιτελικής ομάδας του Σταύρου Θεοδωράκη έχει διατεθεί, όπως αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα Τα Νέα ένα πουλμανάκι που έχει παραχωρήσει ένας υποστηρικτής της προσπάθειας, ενώ στη διάθεση του δημοσιογράφου θα βρίσκεται και μια μοτοσικλέτα.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης Το Ποτάμι και οι δεύτερη δημοσκόπηση που μέτρησε την προσπάθεια έδωσε ποσοστά αξιοπρόσεκτα.

Σύμφωνα με την μέτρηση της ΚΑΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής το Πόταμι συγκεντρώνει ποσοστό 5,7% στην Αττική και 8,1% στην κεντρική Μακεδονία. Υπενθυμίζεται ότι η δημοσκόπηση της Alco έδινε στο Ποτάμι 5,7%.

Keywords
Τυχαία Θέματα