Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν το κοινό στην τελευταία τους εκπομπή Λιάγκας-Σκορδά [βίντεο]

Τα τρυφερά λόγια για όλους τους συνεργάτες τους και η συγκίνηση του Λιάγκα που παρέσυρε τη Σκορδά που είχε πει φέτος ότι δεν θα συγκινηθεί.

Μεταξύ της Φαίης και του Γιώργου η πιο ευσυγκίνητη είναι αναμφισβήτητα η Φαίη και πολλές φορές ο τηλεοπτικός φακός έχει καταγράψει τη συγκίνηση της, ειδικά στο τέλος κάθε σεζόν.

Φέτος, όμως την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος παρακολουθώντας στιγμιότυπα από τη χρονιά που πέρασε με τους συνεργάτες του στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 συγκινήθηκε.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής

αποθέωσε τους συνεργάτες του αποκαλώντας τους «νικητές« για το δύσκολο ξεκίνημα τους στην αρχή της σεζόν και πως το μετέτρεψαν σε μια ξεκάθαρη νίκη.

Στο μεταξύ και η Φαίη ευχαριστώντας τον κόσμο που τους παρακολουθεί από το σπίτι δεν άντεξε και κατέληξε σε δάκρυα συγκίνησης.

Ενώ η Λίτσα Πατέρα μίλησε για την ποιότητα του του Γιώργου Λιάγκα ως ανθρώπου αλλά και της Φαίης λέγοντας:

Την ώρα που έκλαιγε η παρουσιάστρια η Λίτσα Πατέρα είπε: «Μέσα από το κρυφό δάκρυ του Γιώργου, τη Φαίη τη βλέπετε, φαίνεται όλη η ευγένεια της ψυχής του και η αγάπη που μας έχει δώσει...».

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν το κοινό στην τελευταία τους εκπομπή Λιάγκας-Σκορδά [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα