Μαθητές αντιμετωπίζουν εγκληματικές κατηγορίες λόγω… Gossip Girl

Είπαν να αναβιώσουν στην πραγματικότητα το Αμερικάνικο σήριαλ Gossip Girl και τώρα βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να πάνε φυλακή!

Ο λόγος για μία παρέα εφήβων στην Αγγλία που έφτιαξε ένα σάιτ το οποίο μάλιστα ονόμασαν Gossip Girl και στο οποίο ανέβαζαν τις σεξουαλικές περιπέτειες μαθητών από επτά μεγάλα και ακριβά ιδιωτικά σχολεία της χώρας.

Οι

ειδήσεις ανέβαιναν και σε διάφορα social media, όπως για παράδειγμα στο facebook και το Instagram.

Η αστυνομία της περιοχής του Νότιου Γιόρκσαϊρ επισκέφτηκε ήδη δύο από τα σχολεία και προειδοποίησε πως όσοι συνεχίσουν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο σάιτ, διαδίδοντας φήμες, είτε αυτές έχουν βάση, είτε όχι, θα αντιμετωπίσουν εγκληματικές κατηγορίες.

Το θέμα έγινε γνωστό όταν υπέπεσε στην αντίληψη των υπεύθυνων ενός εκ των σχολειών, Danum Academy, οι οποίοι επικοινώνησαν αμέσως με την αστυνομία που ερεύνησε την υπόθεση, ενώ ο διευθυντής του σχολείου προειδοποίησε τους μαθητές πως θα υπάρξουν και ακαδημαϊκές επιπτώσεις για τους υπεύθυνους.

Η σειρά Gossip Girl, που έπαιζε από το 2007 εώς το 2012 αφορούσε ένα σάιτ στο οποίο ποστάρονταν ανώνυμα όλα τα μυστικά και οι λεπτομέρειες της ιδιωτικής ζωής των μαθητών ενός ακριβού σχολείου του Μανχάταν.

The post Μαθητές αντιμετωπίζουν εγκληματικές κατηγορίες λόγω… Gossip Girl appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα