Μαθήματα θάρρους από 4χρονο ήρωα που αντιστάθηκε στους τρομοκράτες

Ο 4χρονος Έλιοτ Πράιορ αντιστάθηκε στους τρομοκράτες στο εμπορικό κέντρου του Ναϊρόμπι λέγοντας τους ότι είναι κακοί άνθρωποι. Τους «λύγισε» και του έδωσαν μία σοκολάτα.

O Έλιοτ βρισκόταν μαζί με την αδερφή του Αμελί και τη μητέρα τους στο εμπορικό κέντρο του θανάτου όταν οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ προς τους πελάτες. Ένας πέτυχε τη μητέρα του μικρού στο πόδι. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του θείου του στην Sun, ο Έλιοτ μόλις είδε την μαμά του, σηκώθηκε όρθιος και

πήγε προς τον τρομοκράτη και του φώναξε: «Είσαι κακός άνθρωπος, άσε μας να φύγουμε!»

Ο ένοπλος πιθανόν έμεινε «στήλη άλατος» από το θάρρος του μικρού και τον κοίταξε. Στη συνέχεια έδωσε από μία σοκολάτα σε αυτόν και την αδερφή του και τους επέτρεψε να φύγουν από το εμπορικό κέντρο μαζί με τη μητέρα τους.

Η 35χρονη Άμπερ πήρε τα παιδιά της και άλλα δύο, εκ των οποίων ένα 12χρονο αγόρι που η μητέρα του είχε εκπνεύσει και έτρεξε έξω από το εμπορικό κέντρο.

Ενώ έτρεχαν να ξεφύγουν ο τρομοκράτης τους φώναξε ότι μόνος σκοπός τους ήταν να σκοτώσουν Κενυάτες και Αμερικανούς, όχι Βρετανούς. Δεν δίστασε να αναφέρει στην Άμπερ να ασπαστεί τον Ισλαμισμό λέγοντας της: «σε παρακαλώ συγχώρησέ με, δεν είμαστε τέρατα».

Keywords
Τυχαία Θέματα