Μάρτυρας κατηγορίας του κατά συρροή βιαστή Μπιλ Κόσμπι ο… παλιόφιλος του Χιου Χέφνερ

Τόπος του «εγκλήματος»: Το Μέγαρο του Playboy στο Λος Αντζελες. Θύτης: Ο Μπιλ Κόσμπι. Θύμα: Η 15χρονη εν έτει 1974 Τζούντι Χαθ.

Τότε ισχυρίζεται η -58χρονη σήμερα- ενάγουσα ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πάλαι ποτέ δημοφιλέστερο κωμικό της αμερικανικής τηλεόρασης. Με τσαλακωμένη τη φήμη του από τις κατηγορίες για το βιασμό 24 γυναικών (και τις αντίστοιχες για χρήση ουσιών προκειμένου να κάμψει την αντίστασή τους), ο 79χρονος Κόσμπι βλέπει τον ένα μετά τον άλλο τους διάσημους (και μη) φίλους του να του γυρίζουν την πλάτη.

Ένας εξ’ αυτών είναι, όπως όλα δείχνουν, και ο δημιουργός του Playboy, ο πολυεκατομμυριούχος Χιου Χέφνερ, που κλήθηκε να καταθέσει στην επικείμενη δίκη - απόρροια της αγωγής που κατέθεσε η Χαθ κατά του Κόσμπι.

Η δικηγόρος της Γκλόρια Αλρεντ ανακοίνωσε ότι ο Χέφνερ θα είναι ένας από τους μάρτυρες κατηγορίες στη δίκη που θα ξεκινήσει τον Απρίλιο, ως ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στην οποία έλαβε χώρα το συμβάν. Στη μηνυτήρια αναφορά της η Χαθ έχει ισχυριστεί ότι ο Κόσμπι την κακοποίησε βάζοντας το χέρι του κάτω από το παντελόνι της και στη συνέχεια, «παίρνοντας το χέρι της στο χέρι του την υποχρέωσε χωρίς την συγκατάθεσή της να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά».

Ο Χέφνερ, ο οποίος υπήρξε επί δεκαετίες φίλος του αποκαθηλωμένου τηλεοπτικού ειδώλου των ΗΠΑ, είχε εκδώσει το 2014 μια ανακοίνωση, με την οποία έπαιρνε ουσιαστικά αποστάσεις απέναντί του. «Ο Μπιλ Κόσμπι υπήρξε καλός φίλος για πολλά χρόνια και προκαλεί πραγματικά λύπη η σκέψη και μόνο αυτών των ισχυρισμών. Δεν θα ανεχόμουν ποτέ τέτοιου είδους συμπεριφορά, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο εμπλεκόμενος».

The post Μάρτυρας κατηγορίας του κατά συρροή βιαστή Μπιλ Κόσμπι ο… παλιόφιλος του Χιου Χέφνερ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα