Μαραντόνα, Μέσι και Νεϊμάρ μαζί για την ειρήνη στο Ολίμπικο

Από τον Μαραντόνα έως τον Μέσι, τον Νειμάρ, τον Οζίλ και τον Μασκεράνο. Όλοι θα βρίσκονται την 1η Σεπτεμβρίου στο Ολίμπικο της Ρώμης για τον αγώνα για την ειρήνη που διοργανώνεται από το Ίδρυμα Pupi Javier Zanetti και Scholas Occurrentes, που έχει την έδρα του στην Παπική Ακαδημία Επιστημών. Το ραντεβού κλείστηκε μετά από επιθυμία του Πάπα Φραγκίσκου που το χαρακτήρισε ως ένα επιπλέον «στοίχημα για την ειρήνη».

«Μιλώντας με τον Πάπα Φραγκίσκο - δήλωσε ο Zanetti κατά τη διάρκεια της παρουσίασης - συνειδητοποιήσαμε από κοινού ότι η ειρήνη είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα

και ίσως ακόμα και το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να συμβάλει νε διαδοθεί ένα θετικό μήνυμα. Γι 'αυτό το παιχνίδι είναι ένα σημείο εκκίνησης και όχι αυτοσκοπός».

Ανάμεσα στους μύθους του ποδοσφαίρου που θα δώσουν το παρών στην εκδήλωση είναι οι Μπουφόν, Ζιντάν, Μπατιστούτα,, Πίρλο, Ινζάγκι, Νέστα, Ναγκατόμο, Ετό, Ροναλντίνιο, Μουντάρι, Σεφτσένκο, Μπεναγιούν,Μουσλέρα,Ποντόλσκι,Οζίλ Συμεών, Ναινγκολάν, Ροντρίγκεζ, Χάιντσε, Τρεζεγκέ , Παλάσιο, Αλβάρεζ, Σελότο, Καμπανιάρο, Καμπιάσο, Λαβέτσι, Ικάρ, Τόνι και Καρίτσο.

The post Μαραντόνα, Μέσι και Νεϊμάρ μαζί για την ειρήνη στο Ολίμπικο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα