Μανία με το μέγεθος: Αυξήθηκαν 70% οι επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους στην Ελλάδα

Ολοένα και περισσότεροι άνδρες επιθυμούν να κάνουν επέμβαση και πάχυνση του πέους τους στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Ανδολογικής Εταιρείας.

Το 2013, η αύξηση σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις, ξεπέρασε το 70% σε σχέση με την τελευταία δεκαετία! Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάθε χρόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται περισσότερες από 70 χειρουργικές επεμβάσεις για μεγέθυνση και πάχυνση πέους.

Γενικά, στον ευρωπαϊκό πληθυσμό το μέγεθος του ανδρικού μορίου κυμαίνεται σε 13 με 15 εκατοστά. Όμως οι ανδρολόγοι εξηγούν πως πίσω από το άγχος για το μέγεθος δεν κρύβεται απαραίτητα κάποια δυσλειτουργία αλλά μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή σε γενικότερη βάση

Όπως εξηγούν, όμως, οι ανδρολόγοι, σε πολλές περιπτώσεις πίσω το άγχος των ανδρών για το μέγεθος μπορεί να κρύβεται μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή, ανεξάρτητη από το μήκος τους πέους. Όσον αφορά τους άνδρες που επιθυμούν να κάνουν μεγέθυνση, είναι στην πλειοψηφία τους ελεύθεροι και πάνε μόνοι τους στο γιατρό. Η ηλικία τους είναι από 18 μέχρι 70 χρόνων και συνήθως κάνουν αποχή από το σεξ. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιοι που οδηγούνται σε ακραίες μεθόδους και αυτοτραυματίζονται στην προσπάθεια τους να μεγεθύνουν το μόριο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα