Μαλλιά κουβάρια Μαλλιώρη – Μακρή: Παραιτήθηκε και στέλνει την υπουργό στα δικαστήρια

Στα άκρα οδηγείται πλέον η κόντρα μεταξύ της πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μένης Μαλλιώρη με την υφυπουργό Υγείας, Ζέτα Μακρή μετά τις καταγγελίες της τελευταίας για «μαύρη» τρύπα εκατομμυρίων στον οργανισμό.

Με επιστολή της η κ.Μαλλιώρη παραιτήθηκε από την θέση της και ανακοινώνει ότι θα λύσει τις διαφορές της με την κ. Μακρή στα δικαστήρια.

Διαβάστε την επιστολή παραίτησης της:

«Κυριε υπουργέ,

Με δεδομένα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και της απρόκλητης και αθέμιτης σε βάρος μου

συμπεριφοράς της υφυπουργού κ. Μακρή, σχετικά με τον Οργανισμό που μου έχει ανατεθεί η Διοίκηση, θεωρώ ότι η περαιτέρω παραμονή μου στον ΟΚΑΝΑ δεν έχει πλέον νόημα. Στοιχειώδης προσωπική ευθιξία μου επιβάλλει να σας υποβάλλω εκ νέου την παραίτησή μου, παρά το γεγονός ότι δεν είχατε αποδεχθεί την από 4.11.2013 ομοία.

Εκείνο που προέχει είναι το συμφέρον του ΟΚΑΝΑ και των χιλιάδων θεραπευομένων απ’ αυτόν και όχι οι προσωπικές αντιθέσεις της κ. Υφυπουργού μ’ εμένα. Ομοίως δεν επιθυμώ να δημιουργήσω πολιτική κρίση στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και να διαταράξω τις σχέσεις σας με την υφυπουργό.

Αυτονόητο είναι ότι τα όσα αναληθώς ισχυρίσθηκε και διέδωσε σε βάρος μου η κα. Μακρή, θα επιλυθούν από τα Ποινικά και Αστικά δικαστήρια της χώρας.

Κύριε υπουργέ,

Αποχωρώ από τον ΟΚΑΝΑ, του οποίου τους σκοπούς υπηρέτησα από 1997 – 1999 και από τον Μάρτιο του 2010 έως σήμερα με το κεφάλι ψηλά και επιστρέφω στα καθηγητικά μου καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, χωρίς να παύσω ποτέ να ενδιαφέρομαι για την επίλυση του προβλήματος των ναρκωτικών που αντιμετωπίζει και η χώρα μας.

Ευχαριστώ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που με περιβάλλατε.

Με εκτίμηση

Η πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ

Μένη Μαλλιώρη

Αναπλ. Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών»

Keywords
Τυχαία Θέματα